A korai gól sok mindent megváltoztathat

2022-07-27 20:53:58
Kisvárda FC

A kazah csapat edzője, Kirill Keker jelezte, hogy nem adták fel a párharcot.

A csütörtöki meccs időpontjában, 18 órakor edzett szerdán a Kajrat Almati az Európa-kontinensliga második selejtezőfordulós visszavágó helyszínén, a Várkerti Stadionban. A kazahok delegációja nagyjából négy órával azelőtt landolt a debreceni repülőtéren, tehát gyakorlatilag villámlátogatást tesznek Magyarországon.

„Egyértelmű, Kazahsztán és Magyarország messze van egymástól, de a klubnál a legjobb megoldást választottuk az utazás megszervezéséhez – árulta el érdeklődésünkre Kirill Keker, a Kajrati vezetőedzője. – A mérkőzés adja majd meg a választ erre a kérdésre. A csaknem egy héttel ezelőtti első mérkőzésre visszagondolva az eredménnyel természetesen nem voltunk megelégedve, ha viszont a játék minőségét vesszük, akkor sok pozitív momentumunk volt, de nem minden jött be, amit elterveztünk. Azóta a hétvégén pályára léptünk a kupában, szerencsére hazai pályán, nem kellett tehát utaznunk. A célunk a győzelem és a továbbjutás volt, miközben örömmel adtunk játéklehetőséget a saját reménységeinknek is. Ez a klub stratégiájának része, nem egyértelműen az vezérelt tehát bennünket, hogy a Kisvárda ellen pályára lépők pihenőt kapjanak.”

Miután 1–0-ra megnyertük a kinti meccset, kíváncsiak voltunk, a kirgiz-kazah edző miként látja a továbbjutási esélyeket.

„Most már a Kisvárda az esélyesebb, hatvan-negyven százalékra adnám az oddsot a javára. Ugyanakkor egy korai gólunk alaposan megváltoztathatná a helyzetet. Ezek alapján érdekes meccset várunk, pozitívan gondolkodunk.”


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló