A korai gól jelentősége

2019-10-18 17:28:27
Kisvárda FC

Utánpótláshíradó: A felső korosztályos akadémiai csapataink Cigánd elleni mérkőzései nyitották a hetet.

Felső korosztályos akadémiai csapataink mindkét pénteki, Cigánd elleni mérkőzésen gól született a 3. percben. Csakhogy amíg az U17-esek vezetést szereztek a meccs elején, addig az U19-esek hátrányba kerültek. Onnantól kezdve az egész meccsen át görcsöltek, és a hajrában csak az egyenlítésre futotta, így öt győzelmet követően megszakadt az éllovas sikerszériája.

A kisebbek ellenben gólzáport rendeztek, de mivel emellett számolatlanul hagyták ki a helyzeteket, a 13–1-es győzelmet követően sem volt teljes az elégedettség.


MLSZ U19 III. OSZTÁLY, 8. FORDULÓ

Várda LA–Cigánd SE 1–1 (0–1)

VLA: Kerekes D. – Czene Z. (Illés G.), Csontos, Révész Bálint, Scsoka – Kalii, Martynuzzi, Szaharda (Tóth M.) – Újvári, Tóth R. Gritsu, Edző: Korolovszky György

Gól: Újvári

Korolovszky György: – Nem ebben mérkőzésekben szeretnék gondolkodni, hanem abban, hogy amikor ilyen erős meccset játszik a csapat, akkor ki az, aki esetleg közepes játékkal is el tudja dönteni a három pont sorsát, ki az, akit nem befolyásolnak a külső tényezők. Játékosokat kell nevelnünk, akik hasznára lehetnek a Kisvárdának a felnőtt korosztályban is.


MLSZ U17 III. OSZTÁLY, 8. FORDULÓ

Várda LA–Cigánd SE 13–1 (5–0)

VLA: Végső (Császár A.) – Nyéki K. (Dolhai D.), Vass B., Khudan, Kofel – Czérna (Cservenyák), Szabó Á. (Lovász), Honchar – Simon M. (Ari A.), Bokor, Pataki I. (Helesh). Edző: Kovács János

Gól: Honchar 3, Bokor 3 (egyet 11-esből), Lovász 2, Nyéki, Czérna, Szabó Á., Helesh, Cservenyák

Kovács János: – Továbbra is javítani kell a hibáinkon, elsősorban azon, hogy túl sok az egyénieskedés, ennélfogva a kihagyott helyzetek száma is, azok pedig türelmetlenséget szülnek. Jóval több gólt is szerezhettünk volna, de gyakran a jobbnál is jobb helyzetet kerestünk, és túlcifráztuk a lehetőségeinket. Ilyen meccsen, amikor szinte csak támadunk, nem lett volna szabad gólt sem kapnunk.


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló