A kis Lukasz és a világbajnokok

2021-06-22 15:56:48
Kisvárda FC

A nyári vakációról családapaként tért vissza Kisvárdára bolgár válogatott játékosunk.

A bolgár válogatottban megélt élményekkel, és – ami ettől is fontosabb – családapaként tért vissza Kisvárdára Janisz Karabeljov. Bolgár játékosunknak tehát nem szokványosan telt a nyári pihenője – kapott is néhány nap extra szabadságot, amelynek végén hétfőn csatlakozott a felmérésekhez, majd kedden délelőtt már pályára is vonult a társaival együtt.

„Május huszonnyolcadikán született meg a kisfiam, Lukasz – közölte mosolygósan a jó hírt Janisz Karabeljov. – A bajnokság befejezése után hazautaztam, volt néhány napos pihenőm, majd bevonultam a válogatott edzőtáborába. Aztán másnap megszületett a gyermekem, mentem a családomhoz Szófiába a kórházba, és miután meggyőződtem róla, hogy minden rendben van, visszatértem a válogatotthoz. Három felkészülési mérkőzést játszottunk, de sajnos egyiken sem jutottam lehetőséghez. Hogy miért, azt nem tudom. Mindenesetre így is fantasztikus élményhez jutottam azzal, hogy ott lehettem a világbajnok franciák elleni mérkőzésen a kispadon, a Stade de France csodálatos létesítmény. Hasonló élményben lehetett részem, mint múlt szombaton a magyaroknak.”

Janisz Karabeljov vágja a centit, hiszen már csak néhány nap, és csatlakozik hozzá a kedvese, valamint az alig egy hónapos kisfia. Az lesz az igazi, ha együtt lesz a család, a lakás már megvan, a családapa várja, hogy végre megteljen élettel, és kizárólag a játékra, valamint a vele lévő szeretteire tudjon koncentrálni.

A fotón: A mosolygós ifjú apa, Janisz Karabeljov (középen) Jaszir Aszani (balra) és Himics László társaságában a keddi első edzés bizonyos részében még könnyített munkát végzett, de ahogy a borítófotón is látható, bekapcsolódott az egymás közötti játékba is


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló