A kicsiknek is elrajtol a szezon

2020-09-04 09:34:50
VLA

A legkisebb szekciós csapataink számára Nyíregyházán kezdődik a bajnokság – BEHARANGOZÓ

A kiemelt szekciós utánpótlás csapataink közül a legkisebbeknek is elrajtol az idei pontvadászat, U12-es, valamint U13-as csapatunk egyaránt idegenben lépnek pályára a Bozsik Akadémia-Nyíregyháza korosztályos csapatai ellen szombaton.

Időrendben elsőként 9 óra 30 perces kezdéssel az U12-es csapatunk játssza le saját mérkőzését. A kicsik felkészülése Törtei Tamás vezetőedző elmondása szerint remekül zajlott, és a kicsik már alig várják a bajnokság kezdetét. A csapatok a felkészülési időszak folyamán egy edzőmeccs keretén belül már találkoztak egymással, azon a találkozón, ugyancsak idegenben, végig irányítva a játékot a mieink győztek 3–1-re.

„Természetesen szeretnénk győzni, ugye mindenki, aki a futballban tevékenykedik a győzelemért lép a pályára, de nekem a legfontosabb az, hogy ugyebár 11 éves gyerekekről van szó, folyamatosan oktatjuk a futballt nekik, különböző gyakorlatokat modellezünk és a legjobb az, amikor egy edző ezt viszontlátja a mérkőzésen. Emellett a gyerekek miatt nyilván a győzelem is nagyon fontos. Játszottunk már a Nyíregyházával edzőmérkőzést, az egész mérkőzésen mi uraltuk a játékot, úgyhogy most is ezt várom, nem sok minden változott három héttel ez előtthöz képest” – mondta Törtei Tamás vezetőedző.

A legkisebbek mérkőzése után 11 órától az U13-as csapatunk mérkőzése szerepel a nyíregyházi menetrendben, akik az előző szezonban egyel kisebb korosztályban a bajnokság harmadik helyén zártak, 3 ponttal megelőzve aktuális ellenfelüket. A bajnokság rövidítése miatt tavaly csak egyszer találkoztak egymással a csapatok, azon a mérkőzésen hazai környezetben 2–1-re legyőztük a Bozsik Akadémia csapatát.

„Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, rendkívül jó mérkőzéseket játszottunk, és talán nem túl nagy elvárás, hogy mindenképpen győzni szeretnénk Nyíregyházán. Két héttel ezelőtt találkoztunk velük, akkor sikerült egy nagyarányú győzelmet aratnunk felettük. Természetesen tudom, hogy az edzőmérkőzés volt, és a bajnoki mérkőzés az egészen más lesz, de ezzel az állománnyal, ami nekünk van, én úgy gondolom, hogy nem lehet más az elvárásunk csak a győzelem” – nyilatkozta a mérkőzés előtt Erős Gábor vezetőedző.

MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Szombat, 9.30: Nyíregyháza Spartacus–Várda LA


MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Nyíregyháza Spartacus–Várda LA


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló