A kicsik sem maradnak ki a sorból

2020-03-06 20:42:10
VLA

Egri vendégségben kezdik a bajnokságot U12-es és U13-as csapataink – BEHARANGOZÓ

Szombaton rendezi az I. osztályú U12-es, valamint U13-as bajnokság tavaszi nyitófordulóját. A Várda LA növendékei mindkét korosztályban érdekeltek, a csapatok egy időben 14 órától lépnek pályára Egerben.

A 12 év alattiak egyetlen győzelemmel lemaradva az első DVSC mögött a tabella 3. helyén töltötték a szünetet, miközben aktuális ellenfelük az 5. pozícióban várja a bajnokság kezdetét. A csapatok előző egymás elleni összecsapásán hatgólos VLA-győzelem született Kisvárdán.

„Nagyon vártuk már, hogy kezdetét vegye a bajnokság. Jó felkészülésen vagyunk túl, és bízom abban, hogy ennek meg lesz az eredménye. Természetesen győzni szeretnénk Egerben is” – nyilatkozta Erős Gábor a csapat vezetőedzője.

Az U13-as korosztály szintén a képzeletbeli dobogó alsó fokán töltötte el a téli időszakot, és ugyanúgy három pont a hátránya az első helyen álló DVSC csapata mögött, ahogy a kisebb korcsoportosoknak. Az egriek közvetlenül utánunk a 4. pozícióból kezdik az idei szezont. A két csapat legutóbbi találkozója magabiztos 10–1-es VLA-sikerrel zárult.

„Egyelőre az ismerkedési fázisban vagyok a csapattal, mivel még csak néhány napja vagyok ennél a korosztálynál, természetesen ki fogom kérni a kollégáim véleményét az összeállításnál. Nem szabad az őszi eredményből kiindulni, de a három pontért utazunk Egerbe” – adta tájékoztatásul a csapat irányítására frissen kinevezett Márton István utánpótlás edző.


MLSZ U12 I. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 10. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Eger SE (5.)–Várda LA (3.)

MLSZ U13 I. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 10. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Eger SE (4.)–Várda LA (3.)


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló