A kiállítás előtti könyökös

2020-02-16 16:35:14
Kisvárda FC

A Cornel Ene piros lapját megelőző másodpercek – VIDEÓ

Ahogy a mérkőzésről szóló tudósításunkban jeleztük, illetve ahogy Bódog Tamás vezetőedző is utalt rá a nyilatkozatában, valószínűleg nem a magaslati levegőtől kezdett el vérezni Teodorosz Beriosz orra a végül Cornel Ene kiállításával végződött akció során a Puskás Akadémia elleni szombati mérkőzés (1–3) 21. percében. A mellékelt felvételen ugyan nem látszik tisztán, hogy a hazaiak játékosa, David Vanecek hogy könyökölte orrba, de Beriosz ritmusváltásából arra lehet következtetni, hogy valami történt a felezővonalnál. Ezt erősíti, hogy a csapatkapitány Lucasszal az élen játékosaink nem is a kiállítást reklamálják (holott annak jogosságához is fért kétség...), hanem a felezővonal felé mutogatva a Vanacek–Beriosz fél kontaktot kérik számon Bogár Gergő játékvezetőn.


„Az ellenfél könyöke elérte az orromat, ami el is kezdett vérezni – nyilatkozta honlapunknak Teodorosz Beriosz. – Megítélésem szerint nekünk kellett volna szabadrúgással jönni, Vaneceknek pedig járt volna a sárga lap. Sajnos, hiába mutattam az akció végén a vérző orromat a játékvezetőnek, ő hajthatatlan volt. Talán, ha elterülök a földön hatásosabb lett volna, de vitt hátra a szívem, hogy megakadályozzam a hazaiakat a gólszerzésben.”

Beriosz hasonlóan balszerencsés volt a Ferencváros elleni tavaly március 30-i hazai mérkőzésünkön, amikor egy belépő nyomán csaknem a sípcsontját törték el, és bár akkor a földön maradt, az akció mehetett tovább, a Fradi pedig megszerezte a győztes gólját.
next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló