A hőséggel is küzdenek

2021-07-07 13:11:00
Kisvárda FC

Látogatóban NB III-as csapatunk ausztriai bázisán – csütörtökön már edzőmeccs. FOTÓGALÉRIA és VIDEÓ

Az NB I-es csapattól egy házzal odébb (ami valójában 47 kilométert jelent) készülnek NB III-asaink. Az Ausztriában tartózkodó 18 tagú keret a kedd esti átmozgatás után szerdán már belecsapott a lecsóba: Kocsis János edző és stábja két gyakorlást vezényel játékosainak. Az időjárás hasonló, mint otthon, vagyis a hőséggel is meg kell küzdeniük a lelkiismeretesen készülő futballistáknak. A Lajtán túlra is csütörtökre ígérik a kánikula tetőzését, akkor a 38 Celsius fokot is elérheti majd a hőmérséklet.

A szerda délelőtti foglalkozás nagy része taktikai jellegű volt, a játék során a létszám pedig sajnos nem volt teljes, mert a tőketerebesi edzőmeccsen elszenvedett sérüléséből Szentes Dávid még nem épült fel teljesen, így ő a közös bemelegítés után Bodnár László rehabilitációs edzővel gyakorolt tovább. Mindenki megijedt, amikor Himics László egy fejpárbajból nagyot nyekkenve terült el a földön, de jellemző a játékos szívósságára, hogy a rövid ápolást követően alig egy perccel már gólt fejelt, majd kisvártatva a lába is rendesen elsült.

Csütörtökön délelőtt 10 órától – tehát, ha szerencséjük van, akkor még a hőmérséklet tetőzése előtt – következik az első edzőmeccs, a két csapat táborhelye között nagyjából félúton, Rudersdorfban, a Sturm Graz amatőrcsapata ellen.

Related video

next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló