A hónap védése után újra a dobogón

2021-11-23 13:17:01
Kisvárda FC

Mint a korábbi két hónapban, októberben is jutott egyéni elismerés csapatunk játékosának – VIDEÓK is.

A bajnokság idei szezonjának első két teljes hónapja után rendre részesült egyéni díjazásban kisvárdai játékos és/vagy edző – a sorozat a harmadik dekád után sem szakadt meg. Augusztusban Matheus Leonié lett a legszebb gólnak járó díj, akkori trénerünk, Joao Janeiro pedig a hónap edzője lett; szeptemberben Jasmin Mesanovicé lett a legszebb gól; októberben pedig Dombó Dávid (borítófotónkon) iratkozott fel a listára, miután kapusunk az ítészek szerint a legnagyobb védést produkálta. Méghozzá a 10. fordulóban, október 22-én játszott paksi mérkőzésen (2–2), azon belül is az első félidő hajrájában.

„Ugyan a csapat eredményessége a legfontosabb, de természetesen jól esnek az egyéni elismerések is, amelyek mindig jó visszajelzései a héten végzett munkának – mondta Dombó Dávid, aki a gyirmóti meccsünk után szembesült a szavazás eredményével. – Az ominózus szituációnál előbb Ádám Martin próbálkozását, majd Sajbán Máté ismétlését is hárítottam, és a védések elsősorban azért voltak fontosak, mert a Paks nem tudott elhúzni három egyre, hanem szünet előtt még meccsben maradtunk, a második félidőben pedig ki is tudtunk egyenlíteni. Ugyan volt olyan védésem októberben, amelyet hasonló polcra helyeznék, de egyet tudok érteni azzal, hogy ez volt a legnagyobb hárításom abban az időszakban.”

TOP 3 VÉDÉS A 10. FORDULÓBÓL, AMELYNEK GYŐZTESE, DOMBÓ DÁVID AZ OKTÓBERI LEGNAGYOBB HÁRÍTÁSNAK JÁRÓ DÍJAT IS KIÉRDEMELTE:

A hónap legszebb góljáért és védéséért az adott időszakban a forduló legszebbjeinek választott megmozdulásai szállnak harcba. Nem sok híja volt, hogy Dombó Dávid máris versenyben legyen a novemberi címért, ám végül „csak” második lett az előző fordulóban, a gyirmóti meccs hajrájában bemutatott bravúrral.

„Nem volt könnyű hárítani azt a lövést sem, ám az akció végén megsérültem, hiszen csapattársam, Herdi Prenga nem tudta megállítani a mozdulatát, így beletérdelt a combomba – idézte fel a történteket Dombó Dávid. – Sokkal fájóbb, hogy az ezt követő szögletből ki is egyenlített a Gyirmót. A sérülésem sokat javult, bízom benne, hogy a szombati, MTK elleni hazai meccsig teljesen rendbe is jön.”

TOP 3 VÉDÉS – 13. FORDULÓ:


next match
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-16 15:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-2
0-1
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló