A három pont két helyezést érne

2023-04-04 15:46:44
Kisvárda FC

Meccset pótol NB III-as csapatunk, amely szerdán Békéscsabán játszik. BEHARANGOZÓ

Nincs megállás az NB III-ban, újabb szerdai, ezúttal a 25. fordulóból elhalasztott mérkőzés vár jó formába lendült tartalékcsapatunkra. Az ellenfél a sereghajtó Békéscsaba II lesz, de a házigazda pozíciója csak látszólag kínál könnyű feladatot.

„Ellenfelünknek reális esélye ugyan már nem nagyon van a bennmaradás kiharcolására, de a békéscsabaiak is minden mérkőzést szeretnének megnyerni, és az utóbbi időben javult az eredményességük is, bravúrt is fel tudtak mutatni – mondta a szerdai házigazdáról Gerliczki Máté, tartalékcsapatunk edzője. – Abból is indulunk ki, hogy jó csapattal lesz dolgunk, nem is értem, hogyan van ennyire kevés pontja a szerdai házigazdának. Úgy kell felfognunk, hogy ez egy bónuszmérkőzés, hiszen ezen a szerdán csak két csapat lép pályára a mezőnyből, a Békéscsaba II és a Kisvárda II. Az utóbbi hetekben megteremtettük magunknak annak a lehetőségét, hogy tudunk lépkedni folyamatosan előre, és ha szerdán is nyerünk, akkor biztos, hogy további két helyezést javítunk a pozíciónkon. Maximálisan ez is a célunk.”


NB III KELETI CSOPORT: 25. FORDULÓ

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II (20.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (13.)

Békéscsaba, Kórház utcai stadion, szerda, 15.00

Vezeti: Nazsa Tamás (Tőkés Róbert, Kövér Tamás)


A borítófotón: Králik Péter (szemben) az utóbbi hetek jó sorozata és a Békéscsaba II elleni őszi 4–0-s győzelem élményével hangolódhatott a szerdai fellépésre

Fotó: Ombodi Tamásnext match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló