A harmadik tizenegyes

2021-09-30 23:38:53
Kisvárda FC

Csak akkor kaptunk ki a pénteki meccs játékvezetőjével, amikor a Puskás Akadémia volt az ellenfél.

A pénteki Budapest Honvéd–Kisvárda Master Good mérkőzés játékvezetője, Bogár Gergő is csatlakozik Solymosi Péterhez és Berke Balázshoz, akik ranglistavezetőként eddig tizenegy-tizenegy alkalommal vezettek nekünk meccset az élvonalban. A harmincévesen már a 124. NB I-es mérkőzésére készülő spori eddig csak a Puskás Akadémiának vezetett tizenegyszer, így nemcsak ő lesz a mi életünkben holtversenyes első, hanem mi is az övében.

A Puskás ellen amúgy négyszer is vezetett nekünk – ki is kaptunk mind a négyszer. Más csapat ellen viszont nem veszítettünk akkor, amikor Bogár volt a bíró (öt győzelem és egy döntetlen a mérleg vele, amikor nem a felcsútiak voltak az ellenfelek), márpedig pénteken a Honvéd vendégei leszünk.

Tizenegyest egyet ítélt a javunkra (azt Gheorghe Grozav 2019 májusában a DVSC otthonában értékesítette), kettőt ellenünk. Két játékosunkat állította ki (Cornel Enét a Puskás, Kovácsréti Márkot a Mezőkövesd ellen), az ellenfelekből egyet sem. A sárga lapból jól megszórt bennünket (25), az ellenfeleket kevésbé (16).

Legutóbb az előző bajnokság utolsó fordulójában találkoztunk vele, amikor a Paks ellen 5–1-re megnyert meccsünket vezette, ebben a párosításban pénteken debütál.


OTP BANK LIGA, 8. FORDULÓ

BUDAPEST HONVÉD (4.)–KISVÁRDA MASTER GOOD (1.)

Új Bozsik Aréna, péntek, 20.00

Vezeti: Bogár Gergő (Pillók Ádám, Szalai Dániel)


A borítófotón: Amikor legutóbb Kisvárdán vezetett, Bogár Gergő az akkor még nálunk játszó Kovácsréti Márkot (23) is „felírta"

Fotó: Móricz Csana


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló