A harmadik kör megelőzi a másodikat

2023-05-08 17:28:59
VLA

Előrehozott meccsen lépnek pályára a legkisebbek, holott még van mit bepótolniuk is. BEHARANGOZÓ

Sűrű programot bonyolítanak ezekben a hetekben U13-as és U12-es csapataink, amelyeknek korábbról elmaradt mérkőzéseik is vannak, de kedden előrehozott bajnoki lépnek pályára a Diósgyőr vendégeként. Ott már vizitáltak egyszer, a hazai pályán esedékes meccseket ugyanakkor elhalasztották a felek és majd május 18-án játsszák le. Az első körös meccseket mindkét korosztályban a DVTK nyerte meg, tehát a visszavágás reményében utaznak csapataink.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 27. FORDULÓ

Kedd, 14.00: Diósgyőri VTK–Várda LA

Deák Béla, a VLA edzője: – A szezon hajrájához érkezve, az elmaradt mérkőzések miatt heti két meccses ritmusban fogjuk befejezni a bajnokságot, és mivel gyakorlatilag csak élcsapatokkal találkozunk, így nagyon kíváncsian várom, hogyan fogják a srácok bírni a sorozatterhelést a viszonylag szűk kerettel. A DVTK az egyik legjobb állománnyal rendelkező alakulat a mezőnyben. Rendre jó mérkőzéseket vívtunk egymással, remélhetőleg ez kedden is így lesz, ehhez viszont szervezett futballra és fegyelmezett taktikai magatartásra lesz szükségünk, valamint támadásban kreatív fineszes megoldásokra. Kíváncsian várjuk a találkozót, és bízom a csapatomban.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 27. FORDULÓ

Kedd, 14.00: Diósgyőri VTK–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: – A bajnokság legkiegyensúlyozottabb csapatához látogatunk, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Sajnos továbbra is sok lesz a hiányzó játékosunk, de mindent megteszünk majd az eredményes szereplés érdekében.


A borítófotón: A Nyíregyháza elleni meccsek után újabb komoly bajnoki vár U13-as és U12 legénységünkre

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló