A góloktól lesz virágos a jókedvük

2018-04-11 07:36:38
Kisvárda FC

Az elhalasztott forduló rangadóján, Gyirmóton is győzelemre játszik a kisvárdai futballcsapat.

Győr-Gyirmóton kedden borongós volt az időjárás. Az NB II-es kisvárdai futballisták már hétfő óta ott tartózkodnak, kedden délelőtt sétáltak egy keveset a győri belvárosban, de virágos jókedvűk nem feltétlenül ettől lesz szerdán. Hanem mitől is?

– Ha gólokat szerzünk és mondjuk nyerünk – vágta rá kapásból Kondás Elemér, a Kisvárda Master Good vezetőedzője, akinek csapata a március 4-i zord időjárás miatt elhalasztott forduló rangadóján lép pályára a harmadik helyezett Gyirmót vendégeként, délutáni (15.30) tv-mérkőzésen. – Azt is tudjuk, hogy a Gyirmót veszélyes csapat, mást ne mondjak, idén még nem kapott ki. A sorozatterhelés közepette az is fontos, hogy ki mennyire tud felfrissülni, ellenfelünk ezen a téren jobb helyzetben van, hiszen vasárnap is hazai pályán játszott, mi viszont Szolnokról utaztunk ide. Ugyanakkor mi is megkaptunk a lehetőséget a vezetőségtől a minél gyorsabb regenerálódásra, hiszen már nem utaztunk haza, hanem hétfőtől Gyirmóton készülünk a mérkőzésre.

A kisvárdaiak 12 pontos előnnyel előzik meg a fő üldözőket, momentán tehát a Gyirmótot, illetve a Békéscsabát. Mivel Kondás Elemér is jelezte, hogy jó formában lévő csapathoz látogtanak, adott esetben a döntetlen is megfelelő lehet idegenben.

– Igen, de mi ezzel előre nem foglalkozunk – reagált a felvetésre a vezetőedző. – Mindig győzelemre játszunk, aztán persze alakulhat úgy egy-egy mérkőzés, hogy elfogadható a döntetlen. Volt már rá példa, amikor döntetlenre végződött mérkőzést követően azt mondtam a srácoknak: „Uraim, semmi baj, ebben most ennyi volt.” De olyan is, amikor nagyon szomorú voltam az elhullajtott pontok miatt, ahogy az lettem volna Szolnokon is, ha a hazaiak értékesíteni tudják a tizenegyest. A lényeg tehát, hogy győzelemre játszunk a szerdai rangadón is.

A kisvárdai csapatból minden olyan kerettag elutazott a két mérkőzésből álló portyára, akik bevethetőnek számítanak, így Kondás Elemérnek meglesz a lehetősége arra, hogy szükség esetén változtatni tudjon az összeállításon. Ezekről a mérkőzés napjának délelőttjén születik majd döntés.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló