A gólkülönbség is döntő lehet

2021-04-23 09:56:28
VLA

A győzelem az elvárás mindkét csapatunkkal szemben a legkisebbek hazai bajnokiján – BEHARANGOZÓ.

A közvetlen bajnoki hajrának a második hely megszerzése és megőrzése reményében vág neki a kiemelt bajnokságban szereplő U13-as és U12-es csapatunk. Mindkét legénységünk a DVSC-DLA-val van csatában, de a debreceniekkel már nem játszik. Szombaton a Mezőkövesd elleni fellépés az aktuális – a hazai győzelem mindkét meccsen elvárható.

„A hátralévő három mérkőzésünkön szeretnénk minél jobb eredményt elérni, és itt arra is gondolok, hogy a gólkülönbségünkön is javítani kell, mert előfordulhat, hogy a helyezések eldöntésénél ez fog számítani. A szombati mérkőzésre nagykülönbségű győzelmet várok a csapattól” – mondta Erős Gábor, a VLA U13-as csapatának edzője.

Erős Gábor elvárásai az ősszel játszott meccs alapján nem alaptalanok, hiszen akkor idegenben 8–0-ra nyert a VLA U13. Az U12-eseket is feljogosítja az októberi mezőkövesdi 2–0-s győzelem, hogy optimistán várják a szombati bajnokit.

„Három meccsünk maradt hátra, a jelenleg birtokolt második helyezést szeretnénk megőrizni – vágott a mondandójába Törtei Tamás, U12-es csapatunk edzője. – A táblázat és az őszi mérkőzés alapján győzelmet várok, ennek megfelelően a támadásokat és a támadózónában történő labdaszerzéseket gyakoroltuk elsősorban. Eddig nagyon jó százalékban visszakaptunk mindazt a fiúktól, amit vártunk és kértünk tőlük, reméljük, hogy ez most is így lesz, és akkor nem maradhat el az újabb győzelem.”


MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAKKELET, 17. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (3.)–Mezőkövesd Zsóry FC (7.)


MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAKKELET, 17. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (2.)–Mezőkövesd Zsóry FC (8.)


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló