A gól sosem késik

2024-02-13 15:08:17
Kisvárda FC

Győzelemmel kezdett a Törökországban edzőtáborozó NB III-as csapatunk. EDZŐI ÉRTÉKELÉSSEL

Lejátszotta első edzőmérkőzését Törökországban NB III-as tartalékcsapatunk, amely február 11. és 20. között edzőtáborozik Sidében. Az első ellenfél szlovák harmadosztályú csapat volt, amely ellen Ésik Ákos szünet után szerzett találatával sikerült kiharcolni a győzelmet. A körülmények jók, minden feltétel adott ahhoz, hogy Gerliczki Máté edző vezetésével megfelelően felkészüljön a csapat a március eleji bajnoki folytatásra.

„Nagyon komoly és jó mérkőzést játszottunk, elsősorban azért, mert az ellenfél fizikálisan jól felkészített csapatnak bizonyult – értékelte a látottakat Gerliczki Máté edző. – Voltak ügyes dolgaink, jól működött a labdakihozatalunk és helyzeteket is tudtunk teremteni, igaz, az ellenfél előtt is adódott két komolyabb gólszerzési lehetőség. Különösen az ad okot a bizakodásra, hogy a kezdőcsapatunkban hét játékos is befér még az U19-es korosztályba is. Így külön örülünk neki és fontos is volt a számunkra, hogy meg tudtuk nyerni a mérkőzést."


KISVÁRDA MASTER GOOD II–TJ KOVO BELUSA (szlovák) 1–0 (0–0)

KISVÁRDA II: Márton Á. – Kozacsuk (Szirota, 60.), Králik P., Rubus, Bliznjuk – Osztrovka, Bíró R. (Babják, 73.) – Babics (Kozák R., a szünetben), Ésik Á., Rózsa S. (Klufinszki, 67.) – Kristófi

Gól: Ésik Á. (50.)


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló