A Fradi ellen készülünk

2018-11-20 17:57:37
Kisvárda FC

A magyar rekordbajnok ellen lép pályára szombaton csapatunk.

Új hét, új remények. Pontosabban két új hete volt, van a Kisvárda Master Goodnak arra, hogy felkészüljön a szombati mérkőzésre, illetve az esztendőből még hátralévő négy bajnoki (FTC, Puskás Akadémia, Diósgyőr, MTK) és egy kupamérkőzésre (Szentlőrinc).

Mind közül a legnehezebbnek ígérkező feladat szombaton vár a Kisvárda Master Goodra, hiszen az éllovas Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzés következik az élvonal abszolút újonca számára. De úgy is fogalmazhatnánk, hogy a legkönnyebb, hiszen ezen a mérkőzésen mindenféle veszítenivaló nélkül léphet pályára az elmúlt hat fordulóban nyeretlen, ebben a periódusban csak egy pontot szerzett Kisvárda.

A Ferencváros mellett szól a múlt (29-szeres bajnok, 23-szoros Magyar Kupa- és hatszoros magyar Szuperkupa-győztes) és a jelen (30 megszerzett ponttal vezeti a táblázatot, a Kisvárda kilenc egységgel a 11. helyen áll) is. No, meg mögötte álll a félelmetes szurkolótábora is. A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésnek a több mint 22 ezer néző befogadására alkalmas Üllői úti stadion ad otthont, amely az utóbbi években a magyar válogatottnak is az otthona.

A kisvárdaiak játékosai közül Jánvári Gábor még a combizom-szakadása miatti regenerációját végzi, az Újpest elleni „láthatatlan” mérkőzés (1–4) előtt húzódást szenvedett Anderson Pico sem edz még a csapattal. A csapat összeállítását illetően bőven van kérdőjel, de legfőképpen amiatt főhet a szakmai stáb tagjainak a feje, hogy miként lehet helytállni a listavezető otthonában.

A szombati mérkőzés vendégszektorába Kisvárdán is meg lehet vásárolni a belépőket, amelyek egységesen 2700 forintba kerülnek. Lehetőség van az on-line, illetve a helyszíni jegyvásárlásra is.

A kisvárdai árushely a Városi Tornacsarnok első emeletén található, ahol már a következő hazai mérkőzésre, a december 1-jei Puskás Akadémia elleni találkozóra is be lehet szerezni a belépőket.


A fotón: A két csapat eddigi egyetlen bajnoki mérkőzésén, a kisvárdai stadionavatón 2–0-ra nyertek a zöld-fehérek

Fotó: nso.hu


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló