A Fradi ellen készülünk

2018-11-20 17:57:37
Kisvárda FC

A magyar rekordbajnok ellen lép pályára szombaton csapatunk.

Új hét, új remények. Pontosabban két új hete volt, van a Kisvárda Master Goodnak arra, hogy felkészüljön a szombati mérkőzésre, illetve az esztendőből még hátralévő négy bajnoki (FTC, Puskás Akadémia, Diósgyőr, MTK) és egy kupamérkőzésre (Szentlőrinc).

Mind közül a legnehezebbnek ígérkező feladat szombaton vár a Kisvárda Master Goodra, hiszen az éllovas Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzés következik az élvonal abszolút újonca számára. De úgy is fogalmazhatnánk, hogy a legkönnyebb, hiszen ezen a mérkőzésen mindenféle veszítenivaló nélkül léphet pályára az elmúlt hat fordulóban nyeretlen, ebben a periódusban csak egy pontot szerzett Kisvárda.

A Ferencváros mellett szól a múlt (29-szeres bajnok, 23-szoros Magyar Kupa- és hatszoros magyar Szuperkupa-győztes) és a jelen (30 megszerzett ponttal vezeti a táblázatot, a Kisvárda kilenc egységgel a 11. helyen áll) is. No, meg mögötte álll a félelmetes szurkolótábora is. A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésnek a több mint 22 ezer néző befogadására alkalmas Üllői úti stadion ad otthont, amely az utóbbi években a magyar válogatottnak is az otthona.

A kisvárdaiak játékosai közül Jánvári Gábor még a combizom-szakadása miatti regenerációját végzi, az Újpest elleni „láthatatlan” mérkőzés (1–4) előtt húzódást szenvedett Anderson Pico sem edz még a csapattal. A csapat összeállítását illetően bőven van kérdőjel, de legfőképpen amiatt főhet a szakmai stáb tagjainak a feje, hogy miként lehet helytállni a listavezető otthonában.

A szombati mérkőzés vendégszektorába Kisvárdán is meg lehet vásárolni a belépőket, amelyek egységesen 2700 forintba kerülnek. Lehetőség van az on-line, illetve a helyszíni jegyvásárlásra is.

A kisvárdai árushely a Városi Tornacsarnok első emeletén található, ahol már a következő hazai mérkőzésre, a december 1-jei Puskás Akadémia elleni találkozóra is be lehet szerezni a belépőket.


A fotón: A két csapat eddigi egyetlen bajnoki mérkőzésén, a kisvárdai stadionavatón 2–0-ra nyertek a zöld-fehérek

Fotó: nso.hu


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló