A Feyenoord ellen vitézkedtek

2019-06-28 10:06:00
Kisvárda FC

A kisvárdai tábor egyedüli magyar csapatként szerepel a lvivi Eurofanz19 elnevezésű szurkoló tornán.

Az Eurofanz19 elnevezésű nagyszabású szurkolói tornán vesznek részt péntektől a Kisvárda Master Good hívei az ukrajnai Lvivben. A félreértések elkerülése véget, a torna résztvevői nem szurkolásban, hanem futballtudásban veszik fel egymással a küzdelmet, ráadásul nagyméretű pályán.

Magyarországról egyedül a kisvárdai tábor kapott meghívást, a mezőnyben olyan klubok ultrái futballoznak még, mint az olasz AS Roma, a holland Feyenoord, a német Eintracht Frankfurt (épp ezzel a három csapattal kerültek egy csoportba a mieink) vagy az ugyancsak holland Heerenveen, a román Dinamo Bucuresti és az angol Newcastle United.

A Várkerti Vitézek – ahogy a többi klub is – természetesen a csapat hivatalos mezét viselik a mérkőzéseken, amelyek előtt nemzetük himnuszát is eljátsszák a csapatoknak. Hogy a Vitézek ott lehetnek a viadalon, azért köszönettel tartoznak a Kisvárda FC-nek, Kisvárda város önkormányzatának, Bacsó Istvánnak, a Master Good Kft.-nek, a Háda Kft.-nek és a Dombka 2003 Zrt.-nek – az ő támogatásuk nélkül nem tudott volna eljutni és benevezni a rangos viadalra a kisvárdai tábor.

A csapatot alkotják: Andreas Kritharakis, Uzonyi Ádám, ifj. Uzonyi Gábor, Sári Levente, Oláh Dávid, Nagy István, Tintér István, ifj. Tintér István, Haklik Attila, Stancz Norbert, Huszti Attila, Sáreczki Ferenc, Maklári Gergő.

A pénteki csoportmérkőzések közül kettőt már le is játszottak a Vitézek: a Feyenoordot 2–1-re legyőzték, majd gyakorlatilag pihenő nélkül kellett kiállniuk a több magyarországi szurkolóját is bevető AS Roma ellen, amelytől 1–0-s vereséget szenvedtek. A harmadik csoportmeccsüket magyar idő szerint 14 órakor játsszák a Frankfurt ellen.


Latest match
Kisvárda Master Good
2-1
1-1
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-05-15 16:00
OTP Bank Liga, 33. forduló