A felcserélt pályaválasztói jog hete

2022-09-27 09:41:27
Kisvárda FC

Hazai meccs helyett idegenbeli következik, szombaton Újpesten játszunk. SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Felnőtt csapataink a héten összesen három bajnoki mérkőzést játszanak. Az NB III-asok dupláznak, ők szerdán 16 órától a diósgyőri tartalékcsapatot fogadják, majd vasárnap Tiszafüreden lesz jelenésük.

Az NB I-ben elvileg hazai mérkőzés következett volna, de az Újpest elleni szombati mérkőzés pályaválasztói jogát kérésünkre felcserélték a felek, így a Szusza Ferenc Stadionban lépünk pályára október 1-jén, 14.30-tól a háromhetes bajnoki és kéthetes tétmeccs nélküli szünet után. A hazai meccsre megvásárolt belépők érvényesek maradnak a két csapat február 17-19-i hétvégére kiírt kisvárdai bajnokijára, vagy azt vissza lehet váltani a Csillag utcai szurkolói shopban.

Az újpestiektől kapott tájékoztatás szerint a vendégszektorba vásárolt jegyekhez személyes adatok megadására lesz szükség, szurkolói kártyára viszont nem. A C1 szektorba érvényes vendégbelépők elővételben 1500, a helyszínen 3000 forintba kerülnek – azok Kisvárdán, a Csillag utcai szurkolói shopban is megvásárolhatók. Hároméves kor alatt jelképes öt forint a belépő ára. Elővételes jegyvásárlásra a mérkőzést megelőző napig van lehetőség, ezt követően online is emelt áron lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján pénztárnyitás 11.30-kor, kapunyitás 13 órakor lesz. A vendégszektornál büfél áll rendelkezésre, külön parkoló viszont nem, a környező utcákon, KRESZ szabályainak betartása mellett lehet az autókat hagyni.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló