A fejlődés a legfontosabb – meg a győzelem...

2021-07-28 12:45:09
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk is megkezdi bajnoki szereplését – vasárnap a Sényő lesz a vendég. INTERJÚ

Célegyenesbe fordult NB III-as csapatunk felkészülése is, hiszen vasárnap 17.30-tól hazai pályán kezdi meg szereplését a Kisvárda Master Good II is. A mieink megyei riválisukat, a Sényőt látják vendégül, amely ellen az előző bajnokságban idegenben gólnélküli döntetlent, hazai pályán pedig 3–2-es győzelmet értünk el.

A tavalyi szezonban elért ötödik helyezés mellett – ahogy Kocsis János edző a mellékelt interjúban is fogalmazott – az jelenti a fő büszkeségét, hogy a tavalyi keretből Czérna Erik már a „nagyokkal” kezdte meg a felkészülést, míg az előző bajnokságban Himics Lászlónak és Szőr Leventének is jutott mérkőzés az NB I-ben. A fő cél most is az, hogy fejlődjenek a fiatalok, akik közül már a 2004-es születésű játékosok is egyre meghatározóbb tagjai a keretnek. Persze, mindezek mellett az eredményesség és a győzelem is lényeges...

Az előző tavaszi játékoskeretből hatan távoztak (az NB I-es csapattal készülő Czérnával együtt heten), kívülről pedig egyedül Starosta Dávid érkezett, aki a Nyíregyháza Spartacusban rúgta eddig a labdát. A keretet az utánpótláscsapatokból töltötte fel a szakmai stáb.


KISVÁRDA MASTER GOOD II: NYÁRI VÁLTOZÁSOK

Távozott: Gyüre Tamás (Mándok), Riznicsenko Viktor (Hidasnémeti), Lukas Mihalik, Marek Luscsik, Kramár Erik (mindhárman visszatértek Szlovákiába), Danilo Szavcsenko (?)

Érkezett: Starosta Dávid (Nyíregyháza Spartacus).

A szakmai stáb tagjai. Edző: Kocsis János. Asszisztensedző: Csáki Róbert. Erőnléti edző: Bodnár László. Kapusedző: Petranics Szergej. Masszőr: Csáki PéterA Kocsis János edzővel készített interjú megtekinthető itt:

Related video

next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 17:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló