A Debreceni Sportcentrum csapatait fogadjuk

2020-09-18 10:59:28
VLA

Legidősebb szekciós csapataink hétvégi bajnoki mérkőzései – BEHARANGOZÓ

A Regionális U19-es valamint U17-es bajnokság Észak-Kelet csoportjának 4. fordulójában VLA-Debreceni Sportcentrum mérkőzést rendeznek hétvégén. Szombaton 10 órától U17-es csapatunk lép pályára, ezt követően 12 órától U19-es csapatunk játssza soron következő bajnoki mérkőzését.

Az U17-es korosztályban a VLA-s srácok a tabella 6. helyezését foglalják el, mindössze egy mérkőzést játszva (kettő bajnoki mérkőzés halasztásra került), míg aktuális ellenfelük a Debreceni Sportcentrum a 9. pozícióból várja a mérkőzést három mérkőzésből 1 döntetlent és kettő vereséget követően 1 pontot begyűjtve.

„Szeretnénk, hogy ha folytatódna számunkra a bajnokság, ugyanis a vírushelyzet miatt már két mérkőzésünk is elmaradt.Nagyon készülünk a bajnoki szereplésre, nyilván hazai mérkőzésen győzni szeretnénk, ugyanis ez után egy nehéz sorozat következik, ugyanis két hét leforgása alatt öt mérkőzést kell játszanunk, így pótolva az elhalasztott mérkőzéseket. Minél jobb szereplésre törekszünk, így lépünk pályára, valamint ennek szellemében készülünk a soron következő bajnoki szereplésre egyaránt” – nyilatkozta Révész Csaba vezetőedző.

Az U19-es korosztályban a VLA csapata magabiztos szezonkezdésről adott bizonyságot, ugyanis az eddigi két lejátszott mérkőzésükből a maximálisan begyűjthető hat pontot megszerezve, 15 szerzett góllal és kapott gól nélkül a tabella 3. helyén áll. Aktuális ellenfelük az 5. pozícióban szerepel, három mérkőzés alatt négy pontot megszerezve (egy-egy győzelem, döntetlen és vereség).

„Folytatni szeretnénk jó sorozatunkat, hazai pályán csak is a győzelemben gondolkozunk. Aktuális ellenfelünk nem kezdte túl jól az idei szezont, ezt kihasználva hazai környezetben a három pont megszerzése a cél!” – mondta a mérkőzést megelőzően Ádámszki Róbert az U19-esek vezetőedzője.

Az utánpótlás csapatainkkal kapcsolatos információ, hogy a balmazújvárosiak kérésére elmarad az U13-as és az U12-es csapatunk vasárnapi idegenbeli bajnokija.


REGIONÁLIS U19 ÉSZAKKELET, 4. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (3.)–Debreceni Sportcentrum (5.)


REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 4. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (6.)–Debreceni Sportcentrum (9.)


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló