A családdal azért könnyebb

2020-04-08 17:43:18
Kisvárda FC

Görög belső védőnk azt szeretné, ha folytatódna a bajnokság és a pályán dőlnének el a kérdések.

A légióséletnek megvannak a maga szépségei, de mostanában kevés olyan sportolóval cserélnénk, akik szülőhazájuktól elszakadva, esetleg magányosan várnak arra, hogy megszűnjön a koronavírus-járvány okozta bizonytalanság a (sport)életben. Görög védőnk, Teodorosz Beriosz már második esztendejét tölti Kisvárdán, így annyira nem idegen már számára a közeg, ráadásul a családja, azaz a felesége és a kislánya jelenléte is segít neki abban, hogy immár negyedik hete nincsenek csapatedzések és a bajnoki mérkőzések, és jelen pillanatban messzinek látszik a cél, nehéz fenntartani a motivációt.

„Szerencsés vagyok, hogy itt van velem a családom, nem mindig volt ez így, ebben a helyzetben biztos nehezebben viselném a magányt – mondta megkeresésünkre Teodorosz Beriosz. – A Görögországban élő rokonaim és barátaim is jól vannak szerencsére, igaz, ők nehezebben viselik a karantént, ami április huszonhetedikéig, tehát még több mint két hétig lesz érvényben. Mi, a családommal itt, Kisvárdán türelemmel viseljük a megpróbáltatásokat. Egyébként pedig, mi mást is tehetnénk?”

Kíváncsiak voltunk a nemrégiben 31. születésnapját ünnepli védőnk véleményére, hogy mit tartana szerencsésebbnek: folytatni a bajnokságot vagy inkább befejezettnek nyilvánítani azt?

„A véleményem az, hogy a pályán kellene befejezni a bajnokságot, nem pedig ilyen állapotában befejezettnek nyilvánítani – adott hangot a véleményének Beriosz. – Mindenki számára az lenne az igazságos, ha a pályán dőlnének el a kérdések. Ha reményeim valóra válnak, és előbb-utóbb játszani fogunk, akkor mi készen állunk majd a folytatásra. Eddig jobbára egyéni edzésterv alapján készültünk, hétfőtől pedig kis csoportokban gyakorlunk, ami már előrelépés, jobb, mint egyedül végezni a futómunkát. Úgyhogy várom a folytatást!”


A borítófotón: Teodorosz Beriosz családi körben, Kisvárdán


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló