A Cegléd lesz a vasárnapi vendég

2021-04-10 13:39:47
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk hazai mérkőzésen szeretne újabb jó sorozatot nyitni.

Ugyan legutóbbi, egri mérkőzését elveszítette (0–1) tartalékcsapatunk, de a táblázaton elfoglalt hetedik helyezése és a tavaszi mérlege (három győzelem és két döntetlen az egy szem vereség mellett) arra utal, hogy nincs különösebb baj sem az egész éves szereplésével, sem pedig az aktuális formájával. A vasárnapi, hazai ellenféllel, a Ceglédi VSE-vel szemben mindkét tekintetben jobban állunk, ráadásul a Pest megyei csapatot a bajnokság első körében, szeptember 9-én idegenben is sikerült legyőzni 3–2-re.

Az fordulatos mérkőzés volt, amelyen a ceglédiek jutottak vezetéshez, majd Himics László duplája és Horváth Zoltán találata révén sikerült elhúzni 3–1-re, a kétgólos előnyből pedig egy megmaradt a végére. Az ősszel jellemezte csapatunkat, hogy többször is hátrányból állt talpra, tavasszal végre már mindhárom győzelem alkalmával sikerült megtartani az előnyt, így most is abban reménykedhetünk, hogy sikerül itthon tartani a három pontot.

„Az Egerben elszenvedett vereség ellenére a játékkal nem volt különösebb baj, van mire építenünk a Cegléd ellen, amellyel szemben nehéz mérkőzésre számítok. Már csak azért is, mert ellenfelünk is sokat fejlődött az utóbbi időben, hozzánk hasonlóan csak egy vereséget szenvedett a bajnokság idei szakaszában. Mindent egybevetve bízom abban, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot" – beszélt a vasárnapi meccsel kapcsolatos várakozásairól Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője.


NB III KELETI CSOPORT: 28. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–CEGLÉDI VSE (11.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 16.30 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Szabó Levente (Balla Levente, Varga I Zoltán)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló