A bajnoki szünet hete

2022-09-21 11:12:39
Kisvárda FC

NB I-es csapatunk ezen a héten nem lép pályára, az NB III-asok viszont játszanak.

A múlt héten a Mol Magyar Kupa-bemutatkozás jelentette az eseményt NB I-es csapatunk számára, ezen a héten viszont nem tartogat mérkőzést a program. A válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzés miatt nem lesz forduló az OTP Bank Ligában, és edzőmeccsen sem lépünk pályára, a játékoskeret a BVSC-Zugló elleni kupamérkőzés után kapott szabadnapok után szerdán áll edzésbe, és szombat délelőtt is lesz még gyakorlás.

Négy játékosunk igazoltan lesz távol a következő napokban, hiszen Driton Camaj a montenegrói, Janisz Karabeljov pedig a bolgár felnőtt válogatott keretének a tagja, Hindrich Ottó a román, Mario Ilievszki az északmacedón U21-es válogatottba kapott meghívót. Mind a négyőjükre mérkőzések is várnak ezen a héten.

A kupameccsek miatti múlt heti szünet után második számú csapatunk ellenben ezen a hétvégén már pályára lép, a Kisvárda Maste Good II vasárnap 11 órakor játszik bajnokit a Vasas FC II otthonában.


A borítófotón: A Ferencváros elleni szeptember 11-i bajnoki meccs után legközelebb október 1-jén az Újpest ellen játszunk az OTP Bank Ligában


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló