110 év, 110 meccs

2021-11-03 11:40:04
Kisvárda FC

Klubunk születésnapját méltó módon szeretnénk megünnepelni a Ferencváros elleni mérkőzésen.

Azok után, hogy lejátszotta 110. NB I-es meccsét csapatunk, klubunk megünnepelheti megalapításának 110. évfordulóját.

A ZTE ellen játszottuk 110. élvonalbeli meccsünket (a klubtörténet NB I-ben aratott legfölényesebb, 5–0-s győzelmével igazán emlékezetessé tettük az alkalmat) és november 8-án, vagyis a Ferencváros elleni újabb hazai bajnoki másnapján lesz 110 éve annak, hogy megalakult a Kisvárdai Sport Egyesület, amely a mostani futballklub jogelődjének tekinthető.

A számmisztika és a jeles alkalom az újabb Ferencváros elleni mérkőzésünket érte utol: 2018. augusztus 11-én épp az FTC elleni meccsel avattuk fel a Várkerti Stadiont; a mostani bajnokság első fordulójában, az Üllői úton játszott meccs a századik volt a sorban, amit a legmagasabb osztályban vívtunk; most pedig keresve sem lehetne jobb alkalmat találni arra, hogy a 110 éves születésnapot az első és második helyezett rangadójával, az ország legnépszerűbb csapatának, a háromszoros bajnoki címvédőnek a jelenlétében, és garantált telt ház mellett ünnepeljük meg, hiszen a meccsre – alig egy nappal a pénztárnyitás után – már valamennyi belépő elfogyott.

Meglepetéseket is tartogatunk, amelyek megvalósításába szeretnénk bevonni szurkolóinkat is. A Fradi elleni meccsen mutatkozik be a kabalasárkányunk, amelynek nevét a felsorolt lehetőségek közül a hivatalos Facebook oldalunkon választhatják ki a kommentelők. A mérkőzés előtt pedig a lelátó B oldali szektoraiban helyet foglalók segítségével élőképet szeretnénk megformálni, ami akkor mutatna igazán jól, ha valamennyi oda jegyet váltó nézőnk részt vesz benne. Ezért őket arra kérjük, hogy időben, már a meccs megkezdése előtt foglalják el helyeiket.

Ezenkívül honlapunkon a következő napokban múltidéző sorozatot indítunk – az írások az elmúlt 110 év történéseit elevenítik fel.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló