Le is zárták az őszi szezont

2019-10-31 17:00:29
VLA

Utánpótláshíradó: A felnőtt csapatok meccseinek hagyományaihoz illő eredményt értek el Diósgyőrben.

A párban játszó csapatok közül csütörtökön csak az U12-esek léptek pályára Diósgyőrben, az U13-asok a meccs eredeti időpontjában, szombaton játsszák az őszi szezont záró mérkőzésüket.

Merthogy ebben a két korosztályban már az őszi utolsó fordulót játszották az I. osztály Északkeleti csoportjában. A VLA U12-esei döntetlent játszottak Diósgyőrben – az eggyel korábbi hírünkben taglalt hagyományoknak megfelelően, hiszen felnőtt szinten rendre ikszeltek egymással a csapatok. A várdaiak a harmadik helyen zárták az őszi szezont.


MLSZ U12 I. OSZTÁLY, 9. FORDULÓ

Diósgyőri VTK–Várda LA 0–0

VLA: Kovács O. – Horvát A., Ablonczy, Polyák, Buda M., Hodovanets, Pfajfer, Pekarik, Máté Cs. Csereként léptek pályára: Korbács (kapus), Juhász G., Józsa-Vincze, Bíró B., Ivánkó, Amászta, Erdős, László Á., Iski L. Edző: Erős Gábor

Erős Gábor: – Rendkívül jó iramú mérkőzést játszottunk, amely eldőlhetett volna mindkét fél javára. Összességében azt gondolom, hogy igazságos eredmény született. Ilyen meccsekre van szükségünk ahhoz, hogy tovább tudjunk fejlődni. Köszönöm a srácoknak az egész éves hozzáállást, nagyon becsületesen dolgoztak, és az összképet tekintve nagyon elégedettek lehetünk.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló