Így lett Budapestből Bécs

2020-01-15 17:30:54
Kisvárda FC

Pontosabban még most sem értjük, miért a csapatunkat szállító kairói járat volt az egyedüli, amely nem szállhatott le Ferihegyen.

Hivatalosan is megerősítjük azon értesüléseket, miszerint csapatunkat a kedden, Kairóból hazaszállító, az EgyptAir MS 751-es járata a tervezettel ellentétben nem Budapesten, hanem Bécsben szállt le. A hírt szerettük volna együtt tálalni a Budapest Airport állásfoglalásával, ám hiába írtunk e-mailt a cég kommunikációs osztályának, kérdéseinkre nem kaptunk választ.

Elsősorban azt firtattuk, hogy a nap azon időszakában – miként egész nap – egyedüliként miért csak a kairói járat nem landolhatott Budapesten. Abban az időszakban valamennyi gép (érkezzen az Marosvásárhelyről, Párizsból vagy Londonból) leszállt Budapesten, egyedül a kairói nem.

A járatnak 13:55-kor kellett volna földet érnie a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, de a landolási manőver megkezdése előtt nem sokkal a kapitány közölte, hogy Budapest nem tudja fogadni a gépet, és Bécs felé veszi az irányt. Mindenki arra gondolt, hogy a nagy köd miatt, mígnem értesültünk a többi járat sikeres leszállásáról. A bécsi megérkezés után a fedélzeten ülők egy órán keresztül nem mozdulhattak sehova, majd miután nem változott a helyzet (nem szállt fel a köd Pesten?), útjukra bocsájtottak az utasokat. A légitársaság gondoskodott Bécs–Budapest transzferbuszról, amit csapatunk nem vett igénybe, mert az eredetileg budapesti landoláshoz Ferihegyre érkező csapatbusz Bécs felé vette az irányt.

Szerencsésen meg is érkezett, miként aztán a csapat is hajnali fél kettőre Kisvárdára.


Következő mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2020-10-03 17:00
OTP Bank Liga, 6. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kecskéd KSK
0-10
0-4
Kisvárda Master Good
Kecskéd, Sportpálya
2020-09-19 15:00
Magyar Kupa, a legjobb 64 közé jutásért
Master Good
Kiemelt támogatónk