Három távozónk már van

2020-12-19 09:46:25
Kisvárda FC

Valamennyien a több játéklehetőség reményében intenek búcsút Kisvárdának.

Három futballistával, Roman Karaszjukkal, Tonci Kukoccsal és Lakatos Csabával szerződést bontottunk, ők a téli szezonban távoznak csapatunktól.

Tonci Kukoc és Lakatos Csaba nem tudták beverekedni magukat a csapatunkba, még akkor sem, amikor a vírushelyzet miatt alaposan megcsappant a létszám. Egyikük esetében a klub, a másikuknál a játékos kezdeményezte a szerződés felbontását, remélve, hogy máshol több játéklehetőséghez jut majd. Tonci Kukoc két bajnoki és egy kupamérkőzésen jutott szóhoz az őszi szezonban, Lakatos Csaba többnyire az NB III-as tartalékcsapatunkban játszott.

Roman Karaszjuk esete kicsit más. Ő két és fél éve alapító tagja volt az NB I-es csapatunknak, és két esztendőn keresztül alapembernek számított. Az elmúlt fél évben kevesebb játéklehetőséghez jutott, és mivel nem a kispadot szeretné koptatni, a több játéklehetőség reményében távozni szeretett volna. Ezt a kérést a vezetőség akceptálta. Az ukrán középpályás 61 mérkőzésen jutott szóhoz NB I-es mérkőzésen kisvárdai színekben, 3875 percet töltött a pályán. Volt egy olyan szakasza, amikor 25 egymást követő mérkőzésen lehetőséghez jutott, ami akkor klubcsúcsnak számított. Érdemei elvitathatatlanok abban, hogy csapatunk kétszer is megkapaszkodott az első osztályban.

Mindhárom futballistának sok sikert kívánunk a további pályafutásához!


A borítófotón: Roman Karaszjuknak mosolyra lesz oka, ha eszébe jut majd pályafutása kisvárdai szakasza

Fotó: Móricz Csaba


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló