Felkészülés és sorsolás

2019-06-23 16:24:32
Kisvárda FC

Hétfő délután népesedik majd be újra a kisvárdai öltöző.

Öt héttel és egy nappal a Mezőkövesd ellen 2–1-re megnyert május 19-i bajnoki után véget ér csapatunk játékosainak nyári pihenője, és hétfőn kora este megkezdődik a nyári felkészülés.

A szakmai munkát immár Miriuta László irányítja vezetőedzőként, ő hétfőn személyesen is megismerkedhet a játékosaival. A keretben nincs nagy változás, aláírt szerződéssel rendelkező új játékosként Baranyai Ádám és Rubus Tamás csatlakozik a csapathoz, visszatérőként pedig a zalaegerszegi kölcsönjátéka után Zöldesi Illés kapus, illetve próbajátékosok is érkezhetnek.

Ahogy Miriuta László jelezte, végig hazai környezetben készül a csapat, amely az első edzőmeccset napra pontosan egy hónappal a bajnoki rajt előtt játssza július 3-án az ukrán másodosztályú FK Minajjal.

Csütörtökön aztán az is kiderül, hogy ki ellen kezdi a Kisvárda Master Good a bajnokságot, hiszen akkor rendezik a 2019-2020-as idény sorsolását. A sorsolás egyik vezérlőelve, hogy a 33 forduló során az a hat csapat szerepelhet eggyel többször, vagyis 17-szer hazai pályán, amely az előző bajnokságban az 1-6. helyen (Ferencváros, Mol Fehérvár, DVSC, Bp. Honvéd, Újpest, Mezőkövesd) végzett. A 7-10. helyezettek (Puskás Akadémia, Paks, Kisvárda Master Good, Diósgyőr) és a két újonc (Zalaegerszeg, Kaposvár) 16 alkalommal játszik majd otthon.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő