Egy meccsre szól az eltiltás

2020-01-28 15:03:41
Kisvárda FC

Két játékosunk biztosan kihagyja a Ferencváros elleni szombati mérkőzést.

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a szokott módon kedden tartotta ülését, melyen meghozta a hétvégi piros lapok következtében járó eltiltások mértékét.

A 2019-2020-as bajnokságban másodjára állítottak ki kisvárdai labdarúgót – miként az ősszel, most is a Mezőkövesd elleni mérkőzésen. Egyik újonnan szerződtetett játékosunk, Szlobodan Szimovics nyilván nem azért választotta magának a 45-ös mezszámot, mert tudta, hogy az első Kisvárda-színekben játszott meccsén a 45. percben fogják kiállítani, de tény, a reklamálás miatt a mezőkövesdi meccs első félidejének utolsó percében kapott második sárga és a vele járó piros lap automatikusan egy soron következő bajnoki meccsre szóló eltiltást vont maga után.

Mindez azt jelenti, hogy Szimovics nem léphet pályára a Ferencváros elleni idei első hazai bajnokin, szombaton. Hasonló sorsra jut másik szerb játékosunk, Rados Protics is, aki Mezőkövesden megkapta ötödik sárga lapját, így ő is kénytelen kihagyni a Fradi elleni szombati fellépést.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Budafoki MTE
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-11-28 14:45
OTP Bank Liga, 12. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
3-1
2-1
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2020-11-20 20:00
OTP Bank Liga, 11. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk