Anton Sinder: felfüggesztve

2018-08-16 15:48:09
Kisvárda FC

A négy hónapra eltiltott játékost felmentették a munkavégzés alól. Klubunk pénzbüntetést is kapott.

Súlyos fegyelmezetlensége, és a Ferencváros ellen kapott piros lapja után a második csapathoz irányították Anton Sindert, csapatunk támadóját mindaddig, amíg az eltiltása le nem jár.

Azóta klubunk kézhez kapta az MLSZ fegyelmi bizottságának végzését, amely szerint „minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől négy hónapra eltiltotta.”

„Ezek után nem maradt más, mint csütörtökön Anton Sindert felmentettük a munkavégzés alól, hiszen a határozat alapján a szervezett edzésektől is eltiltották őt. Kezdeményezzük továbbá szerződésének egyoldalú felbontását” – mondta a kialakult helyzetről Révész Attila sportigazgató. A négy hónapos eltiltás azt jelenti, hogy az ukrán támadó leghamarabb december 11-én állhatna újra edzésbe.

Az utóbbi időben nemcsak az ilyen jellegű döntések, hanem a pénzbüntetés is ismeretlen volt a kisvárdai klub számára. Nos, a fegyelmi bizottság csütörtöki döntése értelmében klubunkat 200 ezer forintra büntette „szurkolóinak az Újpest és az FTC elleni mérkőzéseken történt rendzavarásaiért (mérkőzés rendbontás miatti felfüggesztése, obszcén kifejezések és pirotechnikai eszközök használata).”

A jövőben fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét a sportszerű viselkedésre és buzdításra! Ne üljenek fel a provokációnak és akkor is tartózkodjanak mindennemű véleménynyilvánítástól, ha a pályán történtek bántják az igazságérzetüket! A következő büntetést ugyanis már visszaesőként kapja meg klubunk, amelynek így egyre nagyobb lehet a mértéke, és ez akár a klub működését is veszélyeztetheti.

Amit minden körülmények között hallani szeretnénk a lelátóról: „Hajrá, Kisvárda!”


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló