Aláírt és átköltözött

2020-07-22 14:27:19
Kisvárda FC

Fiatal balhátvédet igazoltunk, aki egyszer már csaknem kikötött Kisvárdán.

A felkészülés első napjaiban csatlakozott csapatunkhoz Lakatos Csaba, aki a kállósemjéni pályaavató mérkőzésen már szerepelt kisvárdai színekben. A Kazincbarcika ellen, 18 órakor kezdődő szerdai gyakorlómeccsen pedig – amennyiben Supka Attila vezetőedző számít rá – már teljes jogú tagként bevethető a baloldali védő, aki az edzőmeccs előtti órákban aláírta szerződését a Kisvárda Master Good együtteséhez.

„Huszonkét éves vagyok, posztom szerint baloldali védő – kezdte a bemutatkozását Lakatos Csaba, aki legutóbb a Vasasban játszott. – Ferencvárosi nevelésű játékosnak számítok, felnőtt szinten játszottam Szolnokon és Budafokon is a Vasas előtt. Azok közé a játékosok közé tartozom, akik a fiatalszabály lehetőségét lovagolták meg, de nemcsak ennek köszönhetem, hogy hetvenhárom NB II-es mérkőzéssel rendelkezem, hiszen az előző évben már „kiöregedtem” a kedvezményezett korosztályból, mégis huszonhat meccsből huszonnégyszer kezdőként léptem pályára a Vasasban.”

Egyszer már csaknem a Kisvárda játékosa lett Lakatos Csaba, aki a jelek szerint mégis egyesületünkben eshet majd át az élvonalbeli tűzkeresztségen, holott előző csapatával két éven állt harcban állt a feljutásért.

„Négy esztendővel ezelőtt már jártam itt próbajátékon, de akkor különböző okok miatt úgy alakult, hogy nem lettem a klub játékosa – ismertette kisvárdai „gyökereit” a futballista. – Révész Attila sportigazgatóval azóta is élő a kapcsolatunk, és bár először az egyik portálon olvastam arról, hogy képbe kerültem Kisvárdán, nem sokkal később már felvette velem a kapcsolatot. Örömmel érkeztem, a társak kedvesek, Supka Attila személyében nagyszerű kezekben van a szakmai munka irányítása. Várom a rajtot, már csak azért is, mert az NB II-es leállás miatt március óta nem játszottam tétmeccset.”

Lakatos Csaba szerződése aláírása után teljes jogú csapattagként költözhetett át a hazai öltözőbe, és már a mezszámát is kiválasztotta.

„Huszonhatosban játszom majd, édesanyám ugyanis huszonhatodikán született. Amikor Szolnokra kerültem, két szám közül választottam, az egyik a huszonhatos volt, és azóta is őrzöm ezt a hagyományt. Kisvárdán most szabadult fel ez a szám, úgyhogy lecsaptam rá.”

Lakatos Csabának sok sikert kívánunk kisvárdai pályafutásához!


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Puskás Akadémia FC
4-2
2-1
Kisvárda Master Good
Felcsút, Pancho Aréna
2024-05-04 15:30
OTP Bank Liga, 31. forduló