A jövőjük miatt dolgoztak sokat

2018-06-06 05:47:12
Kisvárda FC

Két meccsen 28 gólt szerzett a VLA U14-es csapata a bajnokság zárásaként.

MLSZ U14 II. osztály, Észak-kelet, 26. forduló

Várda LA–Fehérgyarmat SC 24–0 (8–0)

VLA: Császár – Papp, Khudan (Gritsu), Ténai (Ari) – Nyéki, Cservenyák, Vojtko (Kovics), Dolhai (Jene) – Horvat, Helesh, Tyrkus

Gól: Helesh 6, Tyrkus 6, Gritsu 3, Vojtko 2, Cservenyák 2, Nyéki, Horvat, Jene, Ari, Ónodi (öngól).

Virágh István edző: – A hőségben lejátszott mérkőzésen nagyon szép megoldásokat láthattak a szülők, nézők az utolsó hazai mérkőzésünkön. Az elvárt akarattal az utolsó pillanatig mentek a fiúk, ezért, és a szép gólokért is dicséret illeti őket. Öröm volt nézni a második félidő első tíz percét is, amikor hét gólt szereztünk. Ezúton is szeretnénk gratulálni az U19-es és az U17-es csapatunk bajnoki címéhez és a kisebbeknek sikeres osztályozós szereplést kívánunk! Az U13- as csapatunknak pedig sikeres megyei döntőt!

MLSZ U14 II. osztály, Észak-kelet, 27. forduló

Debreceni EAC–Várda LA 0–4 (0–1)

VLA: Császár – Papp (Horvat), Khudan (Gritsu), Ari – Nyéki, Vojtko, Cservenyák (Barta), Dolhai – Jene (Kovics), Helesh, Tyrkus.

Gól: Cservenyák, Gritsu, Tyrkus, Vojtko

Virágh István edző: – Ellenfelünk erősödött az utolsó mérkőzésünk óta, de végig kézben tartottuk a mérkőzést, bár ma kicsit gyengébb volt a helyzetkihasználásunk! A tavaly nyáron kezdett közös munka véget ért, de vár még néhány fiúra egy kiemelt feladat, mégpedig a megyei U14-es bajnoki döntő, amin szeretnének újabb jó helyezést elérni. Köszönöm, hogy elviselték a rengeteg munkát, amit elvégeztettem velük, remélem érezték ez az ő jövőjük miatt történt!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló