A vert mezőnyben a Feyenoord és a Dinamo is

2024-05-14 14:37:40
VLA

Nagyszerű szereplés Magyarország legerősebb utánpótlás-tornáján, nagy skalpokat szereztek gyerekeink a kétnapos Budapest Youth Cupon.

Három korosztályban indult akadémiánk gyermekszekciója a több mint száz csapatot felvonultató tornán, Budapesten. A két nap alatt 16, egyenként 17 perces mérkőzést játszottunk, jellemzően külföldi csapatok ellen, valamennyi korosztályban. Híres nagynevű akadémiai csapatokkal találkoztunk és nagyszerűen helytálltunk.

A Várda LA U10-es csapata (borítófotónkon) szenzációs eredményeket ért el. A tornán a hatodik helyet szerezte meg, a magyar csapatok közül a második legjobb helyezés lett a miénk. A két nap alatt sikerült legyőzni a Feyenoord, a Slovan Bratislava és a későbbi tornagyőztes Dinamo Zagreb csapatát is. A zágrábiak egyetlen vereségét tőlünk szenvedték el. Ilyen erősségű tornán, még nem sikerült kisvárdai csapatnak ilyen előkelő helyen végeznie!

U9-es (a fotón felül) és U8-as csapatunk (alul) is mindent megtett, sok szép győzelmet szereztek, és mindenkivel felvették a versenyt. A legkisebbek a vasárnapi záró napon a Conferencia Liga nevű csoportba kerültek, ahol végül az első helyet szerezték meg veretlenül.

Visszaigazolást kaptunk arról, hogy érdemes minél több nemzetközi tornán részt venni, hiszen ezek a tornák fejlesztik a legjobban gyerekeinket.Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló