Szombati befejezés Pakson

2024-05-13 11:13:32
Kisvárda FC

Kijelölték az OTP Bank Liga utolsó fordulójának menetrendjét.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága mindazok figyelembevételével jelölte ki az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának programját, hogy mely csapatok küzdenek azonos célért. A lényegi kérdéseket tekintve a második-negyedik helyezettek sorsa kérdéses még, és mivel ellenfelünk, a Paksi FC még lehet második és harmadik, illetve a Fehérvár a másodiktól a negyedik pozícióig bárhol végezhet, a Puskás Akadémia pedig versenyben van a bronzéremért, ezért ennek a három csapatnak a meccsét egyidőben játsszák.

Közvetve mi is érintettek vagyunk, hiszen Pakson zárjuk a bajnokságot, és a Fehérvár–Diósgyőr, valamint a Puskás Akadémia–DVSC meccsekkel együtt szombaton 17.45-kor kezdődik számunkra is a bajnokság utolsó fellépése. A három ominózus meccs közül a miénket közvetíti majd az M4 Sport, a fehérvárit az M4 Sport+, míg a felcsútit az m4sport.hu.

Pénteken rendezik a Mezőkövesd–MTK bajnokit, vasárnap előbb a Kecskemét–Zalaegerszeg meccset játsszák, a bajnoki évad utolsó összecsapása pedig a Ferencváros–Újpest mérkőzés lesz.


OTP BANK LIGA: 33. FORDULÓ

Május 18., szombat, 17.45: Paksi FC–Kisvárda Master Good


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló