Az elődöntő a tét a kupában

2024-04-01 14:25:47
Kisvárda FC

Máris itt az újabb mérkőzés, kedd este az MTK ellen játszunk, a továbbjutás egy meccsen dől el. BEHARANGOZÓ

Tizenhat nappal a két csapat legutóbbi, a bajnokságban vívott mérkőzése után újra találkozik egymással a Kisvárda Master Good és az MTK Budapest. Ezúttal a Mol Magyar Kupában, ahol a tét a legjobb négy közé jutás lesz. A kedden 20 órakor a Várkerti Stadionban kezdődő párosításban a továbbjutás sorsa egyetlen mérkőzésen dől el, vagyis döntetlen esetén kétszer tizenöt perc hosszabbítás, illetve esetlegesen tizenegyespárbaj dönt arról, ki jut az elődöntőbe. Csapatunk egyszer már járt a négy között, 2020-2021-ben jutottunk el a döntő kapujáig.

Az MTK ellen a mostani idényben már mind a három bajnoki mérkőzésünket lejátszottuk, idegenben 0–0-s döntetlen és legutóbb 2–1-es vereség lett a vége, a kettő között hazai pályán 3–1-re nyertünk. Most pedig ugye újra itthon játszunk.

„Nagyon bízom benne, hogy akik a Debrecen ellen sérülés miatt voltak kénytelenek lejönni a pályáról, azok most rendelkezésre tudnak állni – mondta Feczkó Tamás vezetőedző az újabb fellépés kapcsán. – Azokban is bízunk, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak, de most sor kerülhet a játékukra. Bízunk a győzelemben, amely gyógyírt jelenthetne a bajnokságban elszenvedett sebeinkre.”
MOL MAGYAR KUPA: NEGYEDDÖNTŐ

KISVÁRDA MASTER GOOD–MTK BUDAPEST

Várkerti Stadion, kedd, 20.00

Vezeti: Bogár Gergő (Buzás Bence, Belicza Bence Péter – tartalékjátékvezető: Pillók Ádám)


A borítófotón: A két csapat legutóbbi bajnokiján Alaksandar Jovicic szerezte a kisvárdaiak szépítő gólját


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló