„Harcolunk a végsőkig"

2024-02-11 14:41:53
Kisvárda FC

Két jubiláló játékosunkat köszöntöttük a szombati bajnoki előtt.

A Fehérvár elleni szerdai bajnokin két futballistánk is jubilált – őket köszöntöttük szombaton a Puskás Akadémia elleni összecsapás előtt.

Dritpn Camaj a századik NB I-es mérkőzésén lépett pályára. Montenegrói szélsőnk 2000. szeptemberében, épp a Puskás elleni hazai összecsapáson (0–3) debütált, az elmúlt több mint három és fél évben 14 gólt szerzett az élvonalban – közte egy rekordgyorsaságú, 12 perc alatt szerzett mesterhármast 2021. október 31-én a Zalaegerszeg ellen. Innen került be a montenegrói válogatottba, amelynek színeiben 12 meccsen lépett pályára és egy gólt szerzett.

„Boldog vagyok és büszkévé tesz, hogy túl vagyok a századik bajnoki mérkőzésemen ennek a klubnak a színeiben. Köszönetet szeretnék mondani a klubnak, valamennyi edzőnek, akivel együtt dolgoztam, a csapattársaimnak és a szurkolóknak. Harcolunk a végsőkig" – utalt a csapat helyzetére is Driton Camaj a közösségi oldalra kiírtakban. Camaj az ötödik játékosunk, aki elérte ezt a mérföldkövet.

A másik jubilálónk Mario Ilievszki volt, ő az ötvenedik bajnokiját játszotta kisvárdai színekben. Az északmacedón támadó 2022 nyarán érkezett, az azóta a csapat által lejátszott 52 bajnokiból csak kettőt mulasztott el (illetve szombaton 53-ra módosult ez a szám), nyolc NB I-es gólt szerzett eddig. Mario tagja hazája U21-es válogatottjának, amelynek csapatkapitánya is.

A két futballistának – akiknek ezennel is gratulálunk – a szombati meccs előtt Révész Attila sportigazgató köszöntötte ajándéktárgyakkal.

next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló