Gól nélkül, pont nélkül

2024-02-10 15:22:41
Kisvárda FC

Egy héten belül a harmadik hazai mérkőzését is elveszítette csapatunk BESZÁMOLÓ

Kilenc helyen cserélődött ki szerdáról szombatra, vagyis a Fehérvár elleni mérkőzés után a másik Fejér megyei alakulat, a Puskás Akadémia elleni bajnokira a kezdő tizenegyünk, amelyben csak Alaksandar Jovicic és Jasmin Mesanovic őrizte meg helyét.

Az első veszélyes lövés a visszatérő Lucasé volt, de kevéssel elvétette a jobb alsó sarkot, a másik oldalon ellenben Nagy Zsolt nem tévesztett, fejesével alig negyedóra elteltével vezetett a vendégcsapat. Újabb bő fertályóra múltán már 2–0-s volt a felcsútiak előnye, miután Komáromi György is a bal alsót választotta. A kettő között mentünk ugyan előre és elsősorban Andrija Filipovic szögletei jelentettek eseményt – különösebb veszély nélkül.

A második félidőben újabb gól már nem született, így arra lehetett fókuszálni, hogy miként mutatkozott be az először bevetett Wellington Nem. Nos, korábbi brazil válogatott játékosunknak voltak szép villanásai, kaput eltaláló lövése is akadt, de ő sem tudta ahhoz hozzásegíteni a csapatot, hogy legalább szépítsen.

A két, eddig tavasszal nyeretlen csapat közül a Puskás Akadémia nyert, a mieink egy héten belül a harmadik hazai meccsüket is elveszítették.


OTP BANK LIGA: 20. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD–PUSKÁS AKADÉMIA FC 0–2 (0–2)

Várkerti Stadion, 1862 néző, v.: Vad (Vígh-Tarsonyi, Belicza)

KISVÁRDA: Kovács M. – R. Stefan (Cipetic, 59.), Jovicic, Lippai, Alic – Lucas (Wellington Nem, 59.), Matic – Filipovic (Ötvös, 81.), Mesanovic, Szpaszics (Nikolov, a szünetben) – Ilievszki (Camaj, a szünetben). Vezetőedző: Feczkó Tamás

PUSKÁS AKADÉMIA: Pécsi Á. – Maceiras, Golla, Stronati, Nagy Zs. (Mondovics, 91.) – Batik (Szolnoki, 91.), Favorov – Soisalo (Ormomnde-Ottewill, 66.), Corbu (Slagveer, 80.), Komáromi – Plsek (Nissilä, 80.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt

Gólszerző: Nagy Zs. (0–1) a 17., Komáromi (0–2) a 35. percben


A gólok története

17. perc: Komáromi ívelt szabadrúgásból, kissé jobbról a tizenhatoson belülre, Szpaszics fején megcsúszott a labda, amit Stronati balról középre fejelt, az pattant egyet a földön, majd Nagy Zsolt négy méterről, ugyancsak fejjel a bal alsó sarokba továbbított, 0–1.

35. perc: Corbu indította a bal oldalon Komáromit, aki éles szögből, nyolc méterről Alic mellől ballal a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 0–2.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló