Csak a győzelem az elfogadható

2024-02-09 15:01:29
Kisvárda FC

Bízni kell egymásban, a csapatban és csakis a szurkolókkal együtt érhető el a cél. BEHARANGOZÓ

Az egymást követő kilenc hazai mérkőzés utolsó felvonása következik: még mielőtt a jövő héten Mezőkövesdre utazik a csapat, szombaton 12.30-tól a Puskás Akadémia lesz az ellenfél a Várkertben. Azok után, hogy az idei két meccsét, a Ferencváros és a Fehérvár ellenit elveszítette legénységünk. Az utóbbit követő sajtótájékoztatón Feczkó Tamás vezetőedző utalt arra, hogy a játékosok fejében is rendet kell rakni.

„Mindenféleképpen jelezni kellett a csapatnak, hogy ami a Fehérvár elleni mérkőzésen az első kapott gólt követően történt, az nem elfogadható – erősített rá Feczkó Tamás. – Ilyet még egyszer sem éltem át, hogy a második félidő elején kapott gólt követően hitehagyottá válik a társaság, és a játékosok bízzanak a csapatban és a társaikban. Az edzésmunkával eddig sem volt baj, mindig becsületesen és jól dolgoznak a futballisták, de a lényeg az, amit a meccseken látunk a pályán. Talán nem véletlen, hogy a szurkolók a Fradi elleni vereséget követően is megtapsoltak bennünket, a Fehérvár ellen azonban ők is érezték, hogy az a teljesítmény nagyon nem volt rendben.”

Csapatunkhoz hasonlóan a Puskás Akadémia is két vereséggel kezdte az évet. Várható, hogy két ilyen helyzetben lévő alakulat összecsapásán az óvatosság lesz az úr?

„Azzal nem foglalkozunk, hogy a Puskásnak milyen eredménysora van, azt viszont tudjuk, hogy nagyon jó csapatról van szó, amelyet kiváló játékosok alkotnak. A céljaink megvalósulásához szükségünk van minden egyes pontra, ezen a mérkőzésen csak a győzelem az elfogadható. A három pontot csakis a szurkolóink segítségével tudjuk begyűjteni, szükségünk van a támogatásukra, ahogy eddig a csapat mellett voltak jóban-rosszban, úgy bízunk benne, hogy ez a folytatásban is így lesz. Nélkülük nem tudjuk elérni a bennmaradást.”


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló