Huszonöt játékos utazik Sidébe

2024-01-16 17:55:52
Kisvárda FC

Sérülés miatt egyetlen futballista marad itthon, utazik az új szerzemény is.

Szerdán hajnalban felkerekedik csapatunk, hogy antalyai leszálással estére megérkezzen Sidébe, ahol a következő tíz napot tölti a februári nyitányra készülő NB I-es csapatunk.

Az utazó keretet 25 játékos alkotja (három kapus és 22 mezőnyjátékos), abban nem kapott helyet Dominik Kovacic, aki hosszabb ideje térdsérüléssel küszködik, így sérülése nem teszi lehetővé, hogy teljes értékű munkát végezzen. Az akadémista fiatalok közül a két Ponomarenko, Borisz és Nazar lesz ott az edzőtáborban, amelyen az eddigi egyetlen új szerzemény, Bernardo Matic is részt vesz.

Az első edzőmeccset pénteken, a koszovói FK Feronikeli ellen játssza a csapat, majd háromnaponta lép pályára még a szlovén NK Mura és a kazah FK Kajszar Kizilorda ellen.


A KISVÁRDA MASTER GOOD TÖRÖKORSZÁGI EDZŐTÁBORBA UTAZÓ KERETE

Kovács Marcell, Danijel Petkovics, Borisz Ponomarenko – kapusok

Enes Alic, Balogh Norbert, Driton Camaj, Branimir Cipetic, Czékus Ádám, Mario Ilievszki, Alaksandar Jovicic, Körmendi Kevin, Lippai Tibor, Lucas, Rafal Makowski, Bernardo Matic, Bohdan Melnik, Jasmin Mesanovic, Jaroslav Navrátil, Boban Nikolov, Ötvös Bence, Nazar Ponomarenko, Raul-Martin Stefan, Széles Imre Antal, Milos Szpaszics, Vida Kristopher – mezőnyjátékosok


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló