Három pontért és dupla élményért

2023-12-15 14:59:40
Kisvárda FC

Az esztendő utolsó bajnoki mérkőzése következik, szombaton az Újpest a vendég a Várkertben. BEHARANGOZÓ

A bajnokságban a 17., ebben az évben az utolsó mérkőzés következik csapatunk számára. A szombaton 15 órakor kezdődő összecsapáson a szép befejezés a tét, no meg az, hogy zárkózni tudjunk az előttünk állókhoz.

„Mindent nem tudunk bepótolni ezen a mérkőzésen, amit a korábbiakon elmulasztottunk, de ugyanúgy három pontot adnak érte, mint mindegyikért, és fontos, hogy azt meg tudjuk szerezni – kezdte a beharangozót Feczkó Tamás vezetőedző. – Már csak azért is, mert az utolsó meccs élménye duplán megmarad mindenkiben, és ezzel a lehetőséggel nekünk élni kell. Ahogy mindig, most is csak egy napig jelentett témát az előző mérkőzés, vagyis aktuálisan a Diósgyőr elleni. A hibákból eredő tanulságokat le kellett vonni, aztán már az Újpest elleni meccs került fókuszba. Abban bízunk, hogy szombaton sokkal eredményesebb támadójátékkal tudunk kirukkolni, mint legutóbb. Nem foglalkoztat bennünket, hogy az Újpest is gyengébb formát mutat, számunkra egyértelműen az a cél, hogy hazai pályán szurkolóink előtt győztes mérkőzésen tudjunk elköszönni ettől az évtől.”

Karácsony közeledtével a csapat csütörtökön ajándékot vitt magával az egyik kisvárdai intézménybe, a Szent Miklós Integrált Szolgáltató Központba. Csak kevésen múlt, hogy az ott kapott szeretettől szem nem maradt szárazon, ha egyáltalán úgy maradt...

„Nagyon büszke vagyok a játékosokra és a klubalkamazottakra, hogy megvalósították és megszervezték ezt a jótékonysági akciót és odafigyelnek arra, hogy visszaadjanak valamit abból a szeretetből, amit a városlakóktól, szurkolóinktól kapnak – így Feczkó Tamás. – Ez a látogatás hatalmas pozitív töltetet kellett, hogy adjon a fiúknak, látva a sok csillogó szemet és az ajándékokat, amit mi is kaptunk. Ugyan nem tudott mindenki ott lenni, de a jelenlévők gondoskodnak róla, hogy mindenki megtudja a csapatból, ami ott történt velünk és az öltözőbe eljusson minden egyes ajándék, amit maguk készítettek nekünk az általunk is megajándékozott, nehéz sorsú emberek. Köszönjük nekik ezúton is!”


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló