Nekünk vezet az egyik leggyakrabban

2023-12-09 16:02:23
Kisvárda FC

A korábban leginkább a Mezőkövesd elleni meccseinken feltűnt fiatal spori fújja a sípot vasárnap.

A – csapatában három Balázs nevű kollégával megtámogatott – 31 éves, FIFA-jelvényvárományos Csonka Bence vezeti a Kisvárda Master Good–Diósgyőri VTK mérkőzést vasárnap. A fiatal sporinak a mostani lesz a 26. fellépése az élvonalban, csapatunknak hetedszer vezet, ezzel a gyakorisági rangsorában holtversenyben az elsők leszünk a Mezőkövesddel.

Nem véletlen, hogy ez a két csapat áll nála az élen, hiszen a Kisvárda és a Mezőkövesd párharcában már három meccset is vezetett. A Diósgyőr elleni fellépéseinken ellenben még nem működött közre, sőt a DVTK-nak az NB I-ben még nem fújta a sípot.

A Csonka Bence által nekünk vezetett mérkőzések mérlege: egy győzelem (az első nekünk vezetett meccsén, 2020. februárjában 5–3 a Kaposvár ellen), három döntetlen és két vereség, 11–13-as gólkülönbség. Tizenegyesből egyet ítélt a javunkra, kettőt ellenünk, egy játékosunkat állította ki (Matheus Leonit tavasszal Mezőkövesden), az ellenfelek közül senkit. Négyszer mutatta fel kisvárdainak a sárga lapot, tízszer a szemben állóknak.

Ebben a bajnokságban egyszer vezetett nekünk, augusztus 21-én, amikor 4–1-re veszítettünk Debrecenben. Az általa megítélt korábbi két korábbi tizenegyes kimaradt (előbb a részünkről Driton Camaj, majd az ellenfélből Cseri Tamás rontott egy-egy Mezőkövesd elleni meccsen), a Nagyerdőn megítélt büntetőjét viszont Dzsudzsák Balázs értékesítette, azzal alakult 2–1-re az állás.


OTP BANK LIGA: 16. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD (12.)–DIÓSGYŐRI VTK (8.)

Várkerti Stadion, vasárnap, 13.00

Vezeti: Csonka Bence (Szert Balázs, Buzás Balázs – tartalékjátékvezető: Berke Balázs)


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló