Az egy pont is pont

2023-12-02 21:58:49
Kisvárda FC

Kapufánk és nagy helyzetünk volt, hátul stabilnak bizonyultunk – döntetlen lett a jutalma. BESZÁMOLÓ

Szinte az utolsó pillanatig kérdéses volt csapatunk, azon belül is a védelem összeállítása a DVSC elleni szombat esti bajnoki előtt. A hét második felében lázas beteg Alaksandar Jovicic végül vállalta a játékot, Branimir Cipetic ellenben a péntek esti edzésen megsérült, így nem léphetett pályára.

Óvatosan kezdtek a csapatok, az első nagy helyzet előttünk adódott, de Mario Ilievszki kicsit kivárt a lövéssel, így blokkolták a labdáját. Utóbb kiderült, az volt a legnagyobb lehetőség az egész mérkőzésen. Ötvös Bence a lécet találta el, miután remek helyzetfelismerése réven a kezdőkörből ívelte kapura a labdát, amely a kint álló és kétségbeesetten visszafelé futó Megyeri Balázs felett a lécen csattant. Félóra elteltével Balogh Norbert csatlakozott a sérültekhez, le kellett cserélni a korábbi debreceni támadót.

Az első félidő eseménytelenebb volt, a másodikat viszont jól kezdtük, többet tartózkodtunk az ellenfél térfelén. Komoly helyzet egyik oldalon sem alakult ki, mezőnyjátékkal teltek a percek. A hajrában beálltak a „visszatérők”, Rubus Tamás két év után játszott NB I-es bajnokit, Jasmin Mesanovic pedig a vállműtétje után játszott újra, de ő sem tudta a javunkra eldönteni a meccset. A hátsó stabilitás megmaradt (a harmadik forduló óta ez volt az első meccs, amikor nem kaptunk gólt), a végén mi őriztük jobban az eredményt, de nem voltak őszinték a mosolyok a lefújás után.

A summázat? Az egy pont is pont, az értéke majd a végelszámolásnál derül ki.


OTP BANK LIGA: 15. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD–DEBRECENI VSC 0–0

Várkerti Stadion, 2050 néző, v.: Pintér Cs. (Kóbor, Garai P.)

KISVÁRDA: Kovács M. – Vida K. (Makowski, 68.), R. Stefan, Jovicic, Széles, Alic – Ötvös (Lucas, 87.), Nikolov – Navrátil (Rubus, 87.), Ilievszki (Mesanovic, 68.), Balogh N. (Camaj, 30.). Vezetőedző: Feczkó Tamás

DVSC: Megyeri B. – Kusnyír, Lagator, Dreskovics, Ferenczi J. – Loncsar (Romancsuk, 59.), Manrique – Vajda B. (Oliveira, 59.), Dzsudzsák, Domingues (Szécsi M., 75.) – Bárány D. (Batai, 88.). Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló