Túl az első edzésen

2023-09-04 19:32:04
Kisvárda FC

Válogatott szünet ide vagy oda, hétfőn már gyakorlást tartott az új vezetőedzőnk. FOTÓGALÉRIA

Mátyus János vezetőedző és segítője, Felipe Matos vasárnap aláírta szerződését NB I-es csapatunkhoz, hétfőn kora este pedig meg is tartották az általuk vezetett első közös gyakorlást.

Előtte Révész Attila sportigazgató mutatta be az új edzőket az öltözőben, majd Mátyus János intézett szónoklatot a játékosokhoz. Aki ismeri őt, annak cseppet sem volt meglepő a habitus, amit a mondandójában képviselt.

Az első gyakorlás nyilván még az ismerkedésről szólt, kedden azonban már két tréning szerepel a programban, a terhelés adagolásánál figyelembe lehet venni, hogy sem ezen, sem a jövő héten nem lesz bajnoki. Meccs viszont igen, hiszen pénteken 11 órától az NB II-ben remek rajtot vett Nyíregyháza Spartacus vendégei leszünk Örökösföldön, 17-én, vasárnap pedig a Mol Magyar Kupában játszunk a Pilisi LK ellen.

Akadtak hiányzók, hiszen Danijel Petkovics és Driton Camaj a montenegrói válogatottnak a tagja, Mario Ilievszki pedig az északmacedón U21-es nemzeti csapatban szerepel a héten. Ugyancsak igazoltan van távol Mátyus János másik segítője, Bojan Trkulja, aki a szerb U19-es válogatott szakmai stábjában is helyet kapott.

A jelenlévő játékosok közül a pénteki újpesti góljával az immár legeredményesebb kisvárdai futballista (ez volt a 19. találata) Jasmin Mesanovic edzett külön kisebb izomsérülése miatt.


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló