Szurkolói információk

2023-08-23 09:23:06
Kisvárda FC

Jegyértékesítés és rendőrségi közlemény a szombati, diósgyőri meccsünk előtt.

A szombaton 17.45-kor kezdődő Diósgyőri VTK–Kisvárda Master Good mérkőzésre elővételben a teljes árú belépőjegyek a vendégszektorba 1600 forintba kerülnek, a diák (diákigazolvánnyal 18 év felett) jegyek 1000, a gyerek (6 és 18 éves kor között) jegyek pedig 200 forintba.

A mérkőzés napján a belépőjegyek a vendégszektorba 2100 forintba kerülnek, a diák (18 év felett) jegyek 1500, a gyerek (6 és 18 éves kor között) jegyek pedig 200 forintba.

Hat éves kor alatt ingyenes a belépés.

Online ezen a linken vásárolhatók belépőjegyek: DVTK–Kisvárda Master Good

A DVTK Stadion kapui és a vendégpénztár 16 óra 45 perckor nyit ki. Külön zárt parkolóval és büfével várják a vendégszurkolókat.

A Miskolci Rendőrkapitányság a vendégszurkolók figyelmét az alábbiakra hívja fel:

„Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A közúton érkező Kisvárda-szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy a 37-es számú főúton érkező szurkolók az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: 37-es számú főút - M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtója - Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – DVTK Stadion.

Továbbá tájékoztatás, hogy a 37-es számú főút Miskolcra bevezető szakaszán az arnóti körforgalom előtti területen rendőri erők lesznek vezényelve annak érdekében, hogy szükség esetén elősegítsék az érkező vendégszurkolók biztonságos utazását a DVTK Stadionhoz.”


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló