Az AEK Larnaca a következő ellenfél

2023-07-15 19:10:02
Kisvárda FC

A magyar válogatottban megfordult játékos is pályára léphet ellenünk a vasárnapi edzőmeccsen. BEHARANGOZÓ

Olyan csapattal találkozunk a vasárnapi barátságos mérkőzésen, amely ismerős a számunkra, hiszen tavaly is megmérkőztünk Ausztriában a ciprusi AEK Larnacávsl. Akkor Kirchschlag in der Buckligen Welt volt a helyszín, ezúttal egy másik ausztriai településen, Söchauban lesz a mérkőzés, ahova mintegy harminc kilométert kell utaznunk a táborozásunk helyszínéül szolgáló Németújvárból.

Az AEK Larnaxa a ciprusi bajnokság második helyezettje volt tavaly és idén is, esztendeje még Bajnokok Ligája-selejtezőt ért számára az ezüst, mostanra változott a helyzet, és az Európa-konferencialigában indulhat. Tavaly 2–0-s vezetésről 2–2-es döntetlent játszottunk az AEK-kel, akkor Jasmin Mesanovic és Matheus Leoni szerezték a góljainkat.

Mint minden edzőmeccset, ezt is igyekszünk komolyan venni, Milos Kruscsics vezetőedző elemezte az ellenfél játékát, és azt is láthatta, hogy mire képes a Larnaca húszszoros magyar válogatott támadója, Gyurcsó Ádám. A tavaly ellenünk is fellépő, izraeli-magyar kettős állampolgár, Omri Altman ezúttal már nem játszhat ezen a meccsen, hiszen a nyáron Izraelbe, a Hapoel Tel-Avivba igazolt. Az előző szezon nagy részében Nikolics Nemanja is a Larnaca játékosa volt, de ő azóta már távozott és bejelentette visszavonulását.

A mérkőzés vasárnap 17.30-kor kezdődik.


A borítófotón: A tavalyi mérkőzésen Driton Camaj (jobbra) is jelentett veszélyt a ciprusiak kapujára


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló