Bajnokként a veretlenség a tét

2023-05-05 11:41:20
VLA

Az U15-ösök idegenben készülnek újabb győzelemre, a kicsikre megyei rangadó vár. BEHARANGOZÓ

Már bajnokként lép pályára a Várda LA U17-es csapata, amely az utolsó fordulóban a dobogós helyen álló Puskás Akadémiát fogadja. A mérkőzés tétje az, hogy csapatunk meg tudja-e őrizni veretlenségét a rájátszásban. A felcsútiak ellen az alapszakaszban hazai pályán 2–2-es döntetlent ért el a VLA, a felsőházi rájátszásban idegenben 1–0-ra nyertek a mieink.

A négymeccses győzelmi sorozata által a mezőny legjobb formájában lévő U14-es csapatunk önbizalommal felvértezve utazik Győrbe, míg a legkisebbekre megyei rangadó vár hazai pályán (a kollégiumban) a nyíregyháziak ellen.

Az U19-es és az u16-os csapataink mérkőzését május végére halasztották.


MLSZ ORSZÁGOS U17 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 14. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (1.)–Puskás Akadémia FC (3.)Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Az utolsó bajnoki mérkőzésünket játsszuk szombaton. Nagyon jó csapat, a Puskás Akadémia érkezik hozzánk, vele mindig élvezetes mérkőzéseket játszunk. A mi motivációnk nem változott, a ránk jellemző megalkuvást nem tűrő játékkal szeretnénk győzelemmel zárni ezt a félévet, ezért meg is fogunk teszünk Szeretnénk a szurkolóinknak is nagy örömet szerezni, akik végig mellettünk voltak a szezon során. Sérülés, eltiltott nincs, mindenkire számíthat a szakmai stáb.MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 19. FORDULÓ

Szombat, 10.00: ETO FC Győr (10.)–Várda LA (7.)

Törtei Tamás, a VLA edzője:Minden adott ahhoz, hogy elhozzuk a három pontot Győrből. Remélem, ez az utolsó mérkőzésünk a tavasszal, amit műfüvön kell játszanunk. Indulunk a hosszú útra, az érkezés után pedig lemegyünk egy pincébe, gyakorolni a mélységi átadásokat.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 24. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA–Nyíregyháza Spartacus

Deák Béla, a VLA edzője: – Nagyon érdekes mérkőzésre számítok, ugyanis az elmúlt találkozásunk alkalmával a nyíregyháziak kellően megleptek bennünket, igaz, ezt nagyrészt magunknak is köszönhettük, mivel rengeteg helyzetet elpuskáztunk. Remélem, fűti a srácokat a visszavágás lehetősége. A csapat formáját tekintve bizakodó vagyok, szeretnénk tovább nyújtani jó sorozatunkat.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 24. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA–Nyíregyháza Spartacus

Oláh Levente, a VLA edzője: – A hétvégén kellemetlen stílusban játszó, szervezetten védekező csapatot fogadunk. Nehéz mérkőzésre számítok, mivel a Nyíregyháza csapatai ellen sosem könnyű játszani. Hazai pályán csakis a győzelem elfogadható, amit tudatos, megalkuvást nem tűrő játékkal szeretnénk elérni.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló