Benne van, hogy potyognak majd a gólok

2023-04-21 19:25:17
Kisvárda FC

Az ellenfél, a Paks stílusából adódóan nyílt futballra lehet számítani a vasárnapi bajnokin. BEHARANGOZÓ

Három döntetlen áll a csapat neve mellett, mióta Milos Kruscsics az edzője. Élvonalbeli legénységünk vasárnap Pakson folytatja szereplését, ahol – ismerve a hazaiak játékstílusát – meglehet, más karakterű összecsapás vár rá, mint amilyen a legutóbbi két, gól nélkül végződött zalaegerszegi és Mol Fehérvár FC elleni volt.

„A heti felkészülésünk során minden a terveknek megfelelően alakult, a Paks játékstílusára fókuszáltunk, kemény meccsre számítunk, hiszen nagyon fizikális csapattal találkozunk – mondta a vasárnapi fellépés kapcsán Milos Kruscsics vezetőedző. – Próbálunk alkalmazkodni a játékstílusukhoz, és bízunk abban, hogy jó eredményt érhetünk majd el. Nyílt futballt játszanak, ami nem könnyíti meg a dolgunkat, viszont ez több helyet biztosíthat a támadásainkhoz, mi pedig készen állunk arra, hogy fenntartsuk a stabil védelmet, majd abból építkezve direktben játsszuk be az üres területeket.”

Arra is fel vagyunk tehát készülve, hogy gólgazdag mérkőzés vár ránk?

„A statisztikák alapján a Paks általában gólgazdag összecsapásokat vív, s bár az elmúlt két meccsünkön nagyon jó volt a védekezésünk és a támadójátékban is fejlődtünk, de ahhoz, hogy győzhessünk, gólt kell szereznünk, jobbá kell válnunk támadásban és ki kell használnunk a lehetőségeinket – így Milos Kruscsics. – Ami a legutóbbi meccset elmulasztókat illeti, Ötvös Bence visszatérhet, sajnos azonban Dominik Kovacic újbóli bevetésére még várnunk kell.”

A mérkőzés vasárnap 14.15-kor kezdődik Pakson.


A borítófotón: Hej Viktor (balra) az első hat Paks elleni mérkőzésünkön nem lépett pályára, az azóta lejátszott nyolcról viszont nem hiányzott

Fotó: Móricz Csaba


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló