A Karcag ellen – Balmazújvárosban

2023-04-14 14:52:26
Kisvárda FC

Ezúttal szombaton lép pályára komoly veretlenségi sorozatban lévő tartalékcsapatunk. BEHARANGOZÓ

Március 26-a óta a szombati lesz a hetedik bajnoki mérkőzés, amely NB III-as csapatunkra vár. Harmadik hete tart a szerda-hétvége ritmus, most éppen szombaton lép pályára a Kisvárda Master Good II, hiszen az ellenfél, a Karcag ideiglenes otthona, a balmazújvárosi stadion vasárnap foglalt.

„Rövidre zártuk a sényői mérkőzést, már a helyszínen, az öltözőben megbeszéltük, hogy ez is a futball része, máskor mi nyerünk az utolsó percekben, ezúttal a mi kezünkből csúsztak ki pontok – mondta Gerliczki Máté, tartalékcsapatunk edzője, utalva a szerdai, sényői 2–2-es döntetlenre. – Csak arra figyeltünk, hogy az újabb mérkőzésre tökéletes állapotban legyünk. A következő ellenfél, a Karcag is az élmezőnyhöz tartozik, annyi a különbség, hogy fiatalabb játékosok alkotják a sorait, mint a Sényőét, ennélfogva többet is futnak. Az is látszik, hogy az ellenfél csapatának van elképzelése a futballról. Nagyobb és jobb minőségű pályán játszunk, minden adott a jó mérkőzéshez. A két meccs között rendelkezésre álló, a szombati játéknap miatt eleve rövidebb időszakban a regenerálódás volt a legfontosabb. Minden meccsen győzelemre játszunk, és abszolút érett arra a csapat, hogy ezt valamennyi fellépés előtt ki lehessen jelenteni nyugodt szívvel.”

Gondot jelent a csapatnál Rubus Tamás deréksérülése, ami az egymást követő harmadik mérkőzésen tartja őt távol a játéktól, a másik belső védő, Králik Péter pedig öt sárga lap miatt nem léphet pályára.


NB III KELETI CSOPORT: 32. FORDULÓ

KARCAGI SE (6.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (11.)

Balmazújváros, Városi Stadion, szombat, 14.00

Vezeti: Virág András Barnabás (László István Sándor, Végh Márton)


A borítófotón: Nikita Honcsart (jobbra) és társait hajtja a visszavágás vágya a Karcagtól elszenvedett októberi, hazai vereség (0–1) miatt

Fotó: Ombodi Tamásnext match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló