Ráállnak a szerda-vasárnap ritmusra

2023-03-28 12:15:10
Kisvárda FC

Hétközi forduló az NB III-ban: a Vasas II érkezik tartalékcsapatunkhoz. BEHARANGOZÓ

Az elkövetkező három hétben rendre szerda-vasárnap ritmusban játszik NB III-as tartalékcsapatunk, amely a két hétközi fordulóval megspékelt hét között a Békéscsabán elmaradt meccsét is pótolja. A sor szerdán a Vasas FC II elleni mérkőzéssel kezdődik, a tét pedig nem más, mint hazai győzelem esetén helycsere a tabellán, hiszen a fővárosiak egy ponttal előzik meg a tabellán a mieinket.


„A legutóbbi három meccsünkön veretlenek vagyunk, ebből erőt meríthetünk, de akkor sem veszítettük el az identitásunkat és az önbizalmunkat, amikor esetleg vereséget szenvedtünk, hiszen a játékunkkal nem volt különösebb baj, ezt regélem hétről hétre – árulta el Gerliczki Máté, tartalékcsapatunk edzője. – Ha a debreceni meccsünk előtt azt mondtam, hogy minimum a pontszerzés a célunk, akkor most egyértelmű, hogy a győzelem az elfogadható, hiszen az alsóházi csapatok jó szériába kerültek, tartani kell velük a lépést, adott esetben ellépni tőlük. A Vasas fixnek mondható kerete az utóbbi meccsekre kiegészült az első csapatból körön kívülre került Márkvárt Dávid, Feczesin Róbert és Radó András duóval, azt vesszük észre, hogy ők motiváltan is futballoznak, bár előbbi ellenünk nem játszhat, mert legutóbb kiállították. Elsősorban magunkra figyelünk, szeretnénk, ha a két csapat helyet cserélne egymással a tabellán.

A hétvégi hiányzók, az eltiltás miatt pihenő Nazar Ponomarenko és Szőr Levente ismét rendelkezésre áll, bár előbbi kisebb sérüléssel bajlódik.

A szerdán 14 órakor kezdődő mérkőzést a Várkerti Sporttelep Vár utca felőli pályáján rendezik, a belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, a 14 év alattiaknak és a 65 év felettieknek ingyenes a belépés.


NB III KELETI CSOPORT: 28. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (17.)–VASAS FC II (15.)

Várkerti Sporttelep, szerda, 14.00

Vezeti: Urbán Eszter (Gergely Márton, Juhász Bálint)


A borítófotón: A két csapat szeptemberi mérkőzésén 1–1-es döntetlen született a fővárosban

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló