Viktor százados

2023-02-16 14:28:53
Kisvárda FC

Ha pályára lép, a századik NB I-es mérkőzését játszhatja pénteken a jobboldali védőnk.

Bohdan Melnik után Hej Viktor a második játékosunk, aki kisvárdai színekben játszva elérheti a 100. élvonalbeli mérkőzést. A 27 éves jobbhátvéd 2016 óta játszik Kisvárdán – megszakítás nélkül ő a legrégebb óta tagja a keretünknek. Viktor az NB II-es meccsekkel együtt a 140. bajnoki fellépésére készül, ezek közül a századik NB I-es lehet az Újpest elleni.

„Minden egyes mérkőzésre emlékszem, amit kisvárdai színekben játszottam, természetesen az első NB I-es fellépésemre is – mondta a jubiláló játékos. – Nemcsak a győztes találkozókat tartom meg az emlékezetemben, hanem a veszteseket is, mindig van miből tanulni, ezért minden mérkőzést kielemzek. Vallom, csakis így lehetek több, így tudok előrelépni. Sok emlékezetes találkozót játszottam kisvárdai színekben, a legszívesebben azokra gondolok vissza, amelyeken sikerült kiharcolnunk a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét, tehát a tavalyi bajnoki hajrá feledhetetlen marad. Mint ahogy az Európa-konferencialiga-mérkőzéseink is. Hogy mit remélek a századik meccsemtől? Természetesen győzelmet és jó játékot. Bíztam benne, hogy elérem ezt a számot, abban is csak reménykedni tudtam, hogy egyazon klub, a Kisvárda színeiben. Az idő majd eldönti, hogy meddig juthatok el, remélem, azért még száz fellépés van bennem az NB I-ben.”

Hej Viktor éppen az Újpest ellen volt először a kisvárdai kezdő tizenegy tagja, még 2018 őszén, a harmadik fordulóban. eddigi 99 bajnokiján egy gólt szerzett (2021 augusztusában az MTK ellen idegenben 2–1-re megnyert mérkőzésen).


A borítófotón: Hej Viktor az Újpest elleni mérkőzésen jubilálhat


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló