Négy győzelemnél tartunk „vele”

2023-02-03 19:19:57
Kisvárda FC

Hetedszer vezet nekünk mérkőzést, az eddigi haton egyszer sem kaptunk ki.

Hetedik alkalommal vezet csapatunknak mérkőzést az NB I-ben Antal Péter. A korábbi hat alkalommal kétszer-kétszer fújt nekünk az MTK és a Puskás Akadémia, egyszer-egyszer pedig a Gyirmót és a Paks ellen. A Honvéd elleni párharcban tehát most először találkozunk vele.

Antal Péterrel két döntetlennel kezdünk, azóta viszont négy győzelmet arattunk zsinórban az általa vezetett mérkőzéseken, vagyis veretlenek vagyunk „vele”. A 36 éves sporinak a mostani lesz a 25. élvonalbeli mérkőzése, a gyakorisági listáján pedig szombaton utolérjük a Paksot, amelynek eddig a legtöbbször, hétszer vezetett az NB I-ben. Honvéd-érdekeltségű összecsapáson a mostani lesz az ötödik küldése.

Az eddigi hatból öt alkalommal is idegenben fújta nekünk a sípot, legutóbb tavaly november Felcsúton, ahol 1–0-ra nyertünk. A piros lapot egyszer sem vette még elő, tizenegyest egyszer ítélt ellenünk, még az első közös találkozásunk alkalmával, 2020 októberében az MTK otthonában (1–1). A sárga lapot 14-szer mutatta fel a mi játékosainknak, nyolcszor az ellenfeleknek.


OTP BANK LIGA: 18. FORDULÓ

BP. HONVÉD (11.)–KISVÁRDA MASTER GOOD (3.)

Új Bozsik Aréna, szombat, 17.00 (zárt kapuk mögött, de a vendégszektor megtölthető)

Vezeti: Antal Péter (Bornemissza Norbert, Belicza Bence – tartalékjátékvezető: Csonka Bence)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló